Будівельні компанії Новосибірська



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 1623, Переглядів: 238307

Наша будівельна компанія має висококваліфікованих спеціалістів та найсучасніше обладнання для зведення під ключ будинків з SIP-панелей, цегли, брусу чи сибита, а також виконання геодезичних та геологічних вишукувань, зовнішньої і внутрішньої обробки і інших будівельних робіт – земельних, фундаментних, покрівельних та ін.

Ми пропонуємо європейських виробників, якісний монтаж та оригінальні рішення для вашого інтер‘єру!
Гарантія до 15 років. Установка всього за 2 дні!
Різні акції і знижки!
-сатинові
-матові
-глянцеві
-багаторівневі і. т. д

Зробимо новий фундамент під існуючу будівлю. Отремонтируемстарый старий фундамент. Піднімемо будинок дерев‘яний так і з цегли на потрібну висоту для підлива стрічки нового фундаменту. Зробимо ін‘єкція бетоном під стрічку фундаменту для зміцнення грунту. Виготовляємо і монтуємо як і під існуюче будова так і під нові гвинтові палі. Варіант буронабивні палі так само виготовляємо під сам будинок, так і на відкритій будівельному майданчику. Відливаємо в землю і буронабивні палі з ушерением біля основи ( анкера ) діамером до 450мм. Під легкі будівлі на пучунистых грунтах робимо регульований фундамент. У дерев‘яних будівель змінюємо: лаги,стать і нижні вінці прийшли в непридатність. Можливі відрядження. Виробляємо і бурові роботи під буронабивні палі у важкодоступних місцях ( схил,горб,яр серед посадок дерев). Планування під будинок ( землерийні роботи ). Працюємо з гарантією. На рынкес 2005 року. НЕМОЖЛИВЕ МОЖЛИВО.

Надаємо послуги з комплексного ремонту квартир, студій, нежитлових приміщень (офіси, магазини тощо), оздоблення приміщень з монтажем електропроводки і сантехніки, будівництва різних малоповерхових об‘єктів нерухомості, а також оздобленню фасадів будівель і будинків. Власне виробництво корпусних меблів за індивідуальними проектами. Є дистриб‘юторами великих фабрик з виробництва дверей, вікон, будівельних і оздоблювальних матеріалів. Укладення договорів в затишному офісі компанії по лінії метро.

Будівництво будинків в Новосибірську
Будівельні матеріали, цемент, газоблок "сибит", "бетолекс", цегла, бетон, сухі суміші, пісок

Надаємо послуги будівельного контролю (технічного нагляду), служби замовника.
Більш детальна інформація на сайті.

Незалежна архітектурно-проектна організація ТОВ «Сибір-Проект» пропонує послуги розробки типової і оригінальною проектної документації в будівництві в Новосибірську і Новосибірської області.

ТОВ "Стандарт"-проект. Будівельна компанія, що спеціалізується на високоякісних ремонтно-оздоблювальних роботах. Повний комплекс робіт по ремонту квартир та офісних приміщень. Розробка дизайн проектів. Виробництво корпусних меблів за індивідуальними замовленнями.

Організація «СтройПроектЭкспертиза-Сибір» надає послуги з проведення недержавної експертизи проектної та кошторисної документації будівництва. Головним завданням проведення недержавної експертизи проектів є виявлення недоліків документації проекту, які могли бути допущені на стадії її розробки. Своєчасне виявлення недоробок або невірних рішень в проектно-кошторисної документації дозволить Вам уникнути несприятливих наслідків як в технічному, так і у фінансовому відношенні.

Оренда і продаж будівельного обладнання!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024