Будівельні компанії Новосибірська



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 1623, Переглядів: 238159
СК Артстрой
Новосибірськ , мікрорайон Академмістечко, вул. Кутателадзе, 4г

тел. +7 (383) 207-90-81
Актуально на 01.01.2018

Компанія "АСК плюс" розпочала свою роботу у 2011 році. Незважаючи на відносно невеликий вік, ми зайняли стійку позицію на будівельному ринку. Наша компанія розвивається бурхливими темпами і з кожним роком збільшується обсяг виконаних нами будівельно-монтажних робіт.
Ми налаштовані на довгострокову співпрацю, і, дотримуючись цієї стратегії, ми вибудовуємо роботу на такому професійному рівні, що 8 з 10 замовників стають нашими постійними контрагентами. Ми постійно стежимо за новинками і розвитком технологій і обладнання, краще впроваджуємо у себе. Співвідношення ціни і якості надаваних послуг - оптимально в нашому регіоні Новосибірськ.

Завод Ізоляційних Матеріалів виробляє утеплювачі та ізоляційні мати. Організація має величезний досвід роботи і зарекомендувала себе на ринку будівельних матеріалів. Крім того, є бізнес-партнером великих проектів. Доставка замовлення в будь-яку точку Росії та СНД. Великий склад дозволяє завжди мати в наявності потрібний товар для вас.

продаж будівельного устаткування

Установка натяжної стелі один з найпопулярніших елементів ремонту в квартирі. Ви отримуєте ідеально рівна, приємний оку стелю, істотно заощадивши на дорогих роботах з вирівнювання старої поверхні.
Серед безлічі пропозицій важливо вибрати найбільш оптимальний. Якісно, з гарантією і в строк виконає установку натяжної стелі в Новосибірську компанія АВСпотолки.ру.
Ми пропонуємо: привабливі ціни, так як працюємо безпосередньо від виробників;
гарантію до 15 років; якісні перевірені матеріали; монтаж протягом 24 годин виконає висококваліфікований персонал; виконання проектів будь-якої складності;
технології роботи без використання газу.
Зайдіть на сайт abcpotolki.ru і безкоштовно викликайте замірника, скористайтеся калькулятором вартості, подивіться готові роботи та відгуки. Фахівці АВСпотолки.ру допоможуть вибрати матеріал стелі і дадуть відповідь на всі Ваші запитання.

Альфа сервіс екс
Новосибірськ , вул. Карла Маркса, 57

тел. 8 (913) 014-14-84
Актуально на 01.01.2018

Основними напрямками діяльності нашої компанії є наступні види робіт:

ремонт і обробка приміщень будь-якого призначення;
будівництво лазень;
монтаж печей та камінів;
обробка парилень під ключ;
утеплення,обшивка балконів і гаражних боксів;

Наша компанія також надає наступні послуги:

монтаж та встановлення дверей (вхідні та міжкімнатні),вікон;
натяжка стель;
монтаж сантехніки:
установка електропостачання;
монтаж вентиляції та систем кондиціювання;
установка металевих огорож;
монтаж дахів з будь-якого матеріалу;
обробка будинків сайдингом;
встановлення відеоспостереження;

Компанія «Буровик-Новосибірськ» здійснює всі види будівельних робіт в Новосибірську, а також в Сибірському. ТОВ «Буровик-Новосибірськ» має новим комплексом всієї потрібної спецтехніки - це крани, бульдозери, самоскиди, екскаватори. Наша компанія має свідоцтво, яке дозволяє проводити будівельні роботи по влаштуванню забивних і буронабивних паль. Основні особливості роботи компанії «Буровик-Новосибірськ» поєднують в собі високу культуру проведення будівельних робіт, новітню бурову техніку, штат кваліфікованих співробітників і використання сучасних рішень.

ВІКС, ТОВ
Новосибірськ , вул. Фрунзе, 80

тел. 214-49-06
Актуально на 01.01.2018

Обшивання й засклення балконів і лоджій

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024