Розважальні центри Новосибірська



Розважальні центри :

Всього найменувань: 73, Переглядів: 73699

"Космік-Новосибірськ", відкрив свої двері 25 червня 2011 року! Загальна площа розважального комплексу, становить 2580 м2.
Парк Розваг "КОСМІК-НОВОСИБІРСЬК" - це атракціони, більше 90 різних відеоігор, ігрових автоматів, відео-симулятори. У розважальному розташована дитяча ігрова кімната, де дитина може пограти в спокійні ігри.
Вас порадує Призотека - це розважальні автомати з призовим виграшем.
Для всієї сім‘ї працюють 14 доріжок боулінгу. У вихідні діє спеціальний сімейний тариф. Для дітей працюють спеціальні дитячі бортики.

Російська піраміда - 8 столів
Американський пул - 4 столи

СПОРТ-КАФЕ
СІМЕЙНЕ КАФЕ "ГОРОШОК"

Панда-Груп, ТОВ
Новосибірськ , вул. Тюленина, 17/1, ТЦ Кристал, офіс 502

тел. +7 (383) 38-071-38
Актуально на 01.01.2018

ПОВІТРЯНІ КУЛІ ВАШЕ СВЯТО! - Оригінальне та якісне оформлення Вашого свята повітряними кулями. - Доставка повітряних куль на Ваше свято в зручний для Вас час і місце, в тому числі у костюмах казкових героїв. - Друк на повітряних кулях логотипів організацій і індивідуальних написів – кращий рекламний хід - Гнучка система ціноутворення. Робота з фізичними та юридичними особами. - Послуги з оформлення повітряними кулями Команда професійних оформлювачів, яка має величезний досвід роботи з святами та урочистостями будь-якої складності. Кожне оформлення повітряними кулями – індивідуальний підхід наших декораторів. ТОВАРИ ДЛЯ СВЯТА Магазин всіх необхідних атрибутів Вашого свята. У нас завжди в наявності повітряні кулі всіх розмірів і кольорів!
Також у нас працює чудова команда
-Аніматорів на дитячі свята. Казкові герої.
1 година/2500 рублів.
-Фотографів і відеографів
-провідних
-флористів

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024