Розважальні центри Новосибірська



Розважальні центри :

Всього найменувань: 73, Переглядів: 73901

Наш новий сімейний розважальний центр "Дакі-Дак" був створений з душею, кожна деталь в ньому продумана для вашої зручності та естетичного задоволення! Ми існуємо для того, щоб ваше свято залишався святом, а не турботою про те, як приготувати будинок до навали гостей, чим їх зайняти, і як потім відновити будинок після свята. Всі ці клопоти ми беремо на себе, а вам залишається тільки насолоджуватися часом, проведеним у нас в колі близьких! Їжу ви приносите свою, а все необхідне для сервірування ми надамо.
Наш центр являє собою єдине приміщення в 103 кв. м. з власним туалетом. Це не випадково, батьки мають можливість спокійно сидіти за столом і нікуди не бігати, щоб переконатися в тому, що з дітьми все в порядку. Лабіринт з гірками досить великий, щоб у ньому могли заблукати навіть найвідчайдушніші маленькі мандрівники. Він оформлений в стилі європейського міста і дуже насичений усілякими перешкодами. Іграшки тут знайдуться для дітей будь-якого віку та інтересів.
Центр обладнаний проектором, світломузикою, хорошою музичною системою. Ми влаштовуємо міні-дискотека з мильними бульбашками!
Вартість 1 години оренди (10 гелієвих кульок у подарунок при замовленні від 3 годин):
у вихідні та п‘ятницю вечір - 1300р.
в будні - 1100р.
після 21.00 - 1500р.
Проведення заходів для більш ніж 30 людей 1500р.
Також ми допоможемо вам підібрати будь-аніматорів, шоу і прикрасимо кенді-бар у будь-якої тематики
Додаткові послуги:
Гелієві кульки від 29р. (з доставкою додому або самовивозом )
Фотограф від 1200р.
Оформлення кенді-бару від 1200р.
Аніматори від 2400р.
Фірмові запрошення в будь-якому стилі від 15р./шт.
Аквагрим 100р.

Квест в реальності — це ваше власне пригода, де ви стаєте героєм (як в кіно, улюбленої книги або грі), він відправить вас в далеке час великих мореплавців і занурить в роль шукачів скарбів

Ви в складі групи (зазвичай 2-5 людини) знаходитесь в реальному приміщенні: інтер‘єр і декорації створюють певну атмосферу і вас чекає сюжет або завдання, які вам потрібно подолати.

Квест в реальності — це ваше власне пригода, де ви стаєте героєм (як в кіно, улюбленої книги або грі).

Ви в складі групи (зазвичай 2-4 людини) знаходитесь в реальному приміщенні: інтер‘єр і декорації створюють певну атмосферу і вас чекає сюжет або завдання, які вам потрібно подолати.

Kinder Land
Новосибірськ , вул. Гоголя, 13

тел. +7 (383) 375-55-42
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024