Меблі на замовлення Новосибірська



Меблі на замовлення :

Всього найменувань: 399, Переглядів: 142001

Меблева фабрика "Milades" є виробником корпусних і вбудованих меблів за індивідуальним замовленням: Кухні, шафи-купе, вітальні, дитячі, гардеробні, меблі для спальних кімнат, меблі для ванних кімнат і т. д. Також ми комплектуємо кухні вбудовуваної побутової технікою, провідних європейських виробників, яку Ви можете придбати в наших меблевих салонах. МФ "MILADES" - це висока якість і сервіс за доступними цінами.

Окремим напрямком нашої меблевої фабрики є виготовлення: офісних меблів, кабінети керівників, меблі для банків, меблі для аптек, стійки ресепшн, переговорних і т. д.

Виробництво меблевих фасадів з МДФ, на замовлення за розмірами замовника. Великий асортимент квітів, різна фрезерування. Нанесення патини.

Компанія «СтройБыт М» займається виготовленням меблів на замовлення в Новосибірську з 1998 р. Ми пропонуємо як стандартні варіанти з каталогу, так і створення виробів за індивідуальним замовленням, з урахуванням ваших побажань за розміром, кольором і дизайну.

 

Групи компанії ТЕХНОКУХНИ успішно представляють ексклюзивну продукцію на ринку Новосибірська більше 5 років. Пропозиції по створенню і здійсненню меблевих проектів розраховане на будь-який вимогливий смак від преміум класу до бюджетного рівня.
Відмітними особливостями меблевої фабрики є відсутність стандартного підходу у формуванні модельного ряду. Ексклюзивним пропозицією компанії «Технокухни» є виконання за індивідуальним дизайнерським проектам, кожен з яких є унікальним.
По бажанню замовника компанія «Технокухни», готова виготовити для вас: Шафи-купе, меблі в дитячі кімнати, спальні, ванні, а кухні у великому асортименті!

Artlife
Новосибірськ , Чемская вулиця, 26

тел. +7 (383) 299-49-46
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

40

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024