Меблі на замовлення Новосибірська



Меблі на замовлення :

Всього найменувань: 399, Переглядів: 141904

меблі на замовлення:
Шафи-ліжка
Шафи-купе
Вітальні
Передпокої

БУДИНОК МЕБЛІВ 54
Новосибірськ , dom-mebeli54@inbox.ru, вул. Ватутіна, 9

тел. 8 (961) 216-74-73
Актуально на 01.01.2018

Наша фірма"БУДИНОК МЕБЛІВ 54"займається виготовленням корпусних та вбудованих меблів на замовлення. Ви можете замовити меблі для будинку, офісу, дачі і магазину за індивідуальним проектом.

Вся меблі виготовляється на високоточному обладнанні з застосуванням сучасних технологій.

Всі вироби, виготовлені майстрами нашої компанії, - це авторська робота. Кожен предмет меблів є ексклюзивним унікальним продуктом і не має аналогів.
Гарантія виняткової якості і демократичних цін.

Всі співробітники нашої фірми - професійні майстри з великим трудовим стажем, які повністю відповідають за якість своєї роботи. Крім того, ми працюємо без посередників, тому можемо запропонувати вам ексклюзивні меблі за цілком доступними цінами.

Залізниця-Меблі
Новосибірськ , вул. Ватутіна, 7

тел. 351-11-14
Актуально на 01.01.2018

Виробляємо і продаємо: сейфи, шафи металеві, стелажі металеві, інструментальні шафи, верстаки слюсарні, візки, медичні меблі, поштові скриньки, пломби, банківське обладнання, браслети Тайвек, грошові ящики, пластикові ящики, двері, вішалки, урни.

З питань купівлі і виготовлення меблів можете звертатися до нас! Компанія "ИдеалМебели" розташовується на Червоному пр. д. 39, оф.5. Ми виготовимо будь-яку корпусні меблі для Вас: кухні, шафи-купе, дитячі, шафа-ліжко та ін.
8-913-007-67-75 Виїзд замірника, доставка і збірка - БЕЗКОШТОВНО!

Багатопрофільна компанія. Основний вид діяльності - продаж та монтаж натяжних стель та комплектуючих до них. Додатково – оздоблення приміщень, продаж і монтаж жалюзі, продаж корпусних та м‘яких меблів на замовлення та в наявності. Великий штат співробітників дозволяє нам утримувати ціни на найнижчому рівні в місті і виконувати замовлення точно в строк. А так само в компанії проходять щомісячні акції, надаємо знижки і даруємо нашим клієнтам подарунки. З усіх питань та детальною інформацією звертайтеся до наших менеджерів по телефону або залишайте заявку на сайті.

Компанія «Меблі-Ленд» одна з провідних компаній, з перетяжки меблів, виготовлення м‘яких меблів і реставрації меблів яка більше десяти років існує на ринку послуг міста Новосибірська і Новосибірської області.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

40

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024