Басейни, сауни Новосибірська



Басейни, сауни :

Всього найменувань: 443, Переглядів: 237306

У центрі представлені три напрямки здорового відпочинку і розвитку:

• термальний центр (сауна, хамам, сінна і квіткова лазні, інфрачервона, марокканська лазні, соляний грот і озеро, відкритий коллагенарій, також аромаванни, скрабування, обгортання, масажі);
• здоровий ресторан (різноманітне меню, широка карта фіточаїв та освіжаючих смузі, сироїдні десерти);
• центр розвитку (фізичний розвиток: йога, гімнастика, танці, бойові мистецтва, м‘який фітнес; інтуїтивне творчість: правопівкульне малювання, гра на етнічних інструментах, спів, театральні імпровізації, хенд-мейд; нетрадиційна медицина: різні види масажу, мануальна терапія, остеопатія, дієтологія, аюрведа, ауросома та ін.; знання: лекції, семінари, майстер-класи, тренінги, інтелектуальні ігри.

Наша компанія займається виробництвом виробів з алтайського кедра, а так само парогенераторів для кедрових бочок. При виготовленні строго дотримуються всі технології, завдяки тому, що у нас працюють лише висококваліфіковані фахівці з багаторічним досвідом. Наше виробництво повністю безвідходне - з самого чистого матеріалу виготовляються фітобочки, купелі, сауни і японські лазні, обрізки і тріски застосовуються для опалення приміщень, а тирса використовуються для японських лазень офуро.
Серед наших клієнтів є як великі корпорації так і приватні особи, які користуються нашою продукцією у себе вдома. Наші кедрові бочки і купелі можна зустріти в кожному місті. Пропонуємо вам ознайомитися з географічною картою наших клієнтів, а так само з їх фотографіями.

Mado
Новосибірськ , Светлановская вулиця, 8

тел. +7 (383) 239-30-06
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

45

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024