Басейни, сауни Новосибірська



Басейни, сауни :

Всього найменувань: 443, Переглядів: 237324
Парк біля Моря
Новосибірськ , вул. Софійська, 15/2

тел. +7 (913) 385-01-25
Актуально на 01.01.2018
Дитячий басейн Жовта човен ...
Новосибірськ , мікрорайон Академмістечко, просп. Академіка Коптюга, 7

тел. +7 (383) 331-31-34
Актуально на 01.01.2018
Морські черепашки
Новосибірськ , мікрорайон Шлюз, вул. Балтійська, 27

тел. +7 (383) 204-84-88
Актуально на 01.01.2018
Плавальний басейн СО РАН ...
Новосибірськ , мікрорайон Академмістечко, просп. Академіка Лаврентьєва, 6

тел. +7 (383) 330-90-84
Актуально на 01.01.2018

Гіпермаркет «Басейни-спа.рф» з 2008 року займається продажем SPA-басейнів для дому в Москві та інших містах Росії. У нас можна замовити якісну продукцію за доступною ціною.
Якщо зовсім недавно спа-басейни здавалися розкішшю, доступною тільки заможним людям, то сьогодні їх може придбати кожен домовласник. Водно-масажні процедури надають оздоровчий ефект на весь організм і попереджають багато хвороб.

Готові лазні під ключ — це вигідне рішення, яке допоможе вам уникнути всіх турбот, пов‘язаних з будівництвом. Вам не доведеться займатися доставкою матеріалів, пошуком робітників і вивезенням будівельного сміття — досить замовити готову лазню в Новосибірську і ми доставимо ваш ділянку повністю готову, оснащену всім необхідним баню.

Купіть готову лазню — і ви зможете попаритися вже в день установки! Не витрачайте час і сили на будівництво, проведіть його зі своїми близькими з користю для здоров‘я. Купити лазні під ключ просто — зв‘яжіться з нами будь-яким зручним способом і ми запропонуємо лазню підходящої комплектації і розміру, а також розповімо про ціни на готові лазні.

Де купити лазню? На нашому сайті идеальнаябаня.рф!

Кедрова міні-сауна (домашня) користується великою популярністю в нашій країні і не даремно. Це дуже зручна річ, до того ж корисна, що володіє лікувальним ефектом. І недарма використовують саме цю породу деревини для виготовлення домашньої сауни для будинку або квартири, кедр відрізняється вологостійкістю, корисними властивостями і чудовим ароматом.

Ціна міні-сауни (домашньої) з кедра залежить від розмірів і способу виготовлення. Алтайський кедр – дороге дерево, з-за своїх характеристик і корисних якостей. Однак, купити фітобочку від виробника можна досить дешевше, адже не доведеться переплачувати посереднику.

Наша торгово-виробнича компанія «Дари Кедра» не з тих, хто задирає ціни. Але ми використовуємо лише нульовий сорт деревини і просочуємо вироби натуральним воском і маслами. При цьому наша продукція повністю сертифікована і ми ручаємося за якість, тому даємо гарантію до 3 років.

Наша фірма-виробник відносно недавно стала займатися виробництвом виробів з кедра, але наша продукція настільки припала до вподоби покупцям, що ми розширилися і продаємо наші товари у таких містах: Новосибірськ, Томськ, Омськ, Іркутськ, Краснодар, Красноярськ, Тюмень, Курган, Єкатеринбург, Челябінськ, Магнітогорськ, Перм, Володимир, Оренбург, Москва і МО, Санкт-Петербург і Ленінградська область, Липецьк, Самара, Саратов, Пенза, Псков, Ростов на Дону, Рязань, Тамбов, Тула, Ульяновськ, Благовєщенськ, Ярославль, Орлов, Нижній Новгород, Набережні челни, Кострома, Кемерово, Калуга, Іваново, Воронеж, Волгоград, Барнаул, Астрахань, Калінінград, Ставрополь, Уфа (Башкортостан), Татарстан, Чувашія і в інші міста Росії.

Термальний комплекс в центрі здорового відпочинку «Світу» запрошує на оздоровчі лазневі процедури окремих любителів попаритися в сауні і великі сім‘ї в повному складі. Тут кожен знайде собі відпочинок до душі: дідусі і бабусі відвідають хаммам або марокканську лазню, мами розслабитися на сеансі SPA-масажу, а тата з дітьми поплавають в басейні. Крім усього іншого, в центрі «Світу» відкриті різноманітні творчі курси та майстер-класи.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

45

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024