Товари для здоров‘я Москви



Товари для здоров‘я :

Всього найменувань: 785, Переглядів: 74387

Сертифіковані екстракти, мазі, а також настоянки, які допоможуть підтримувати здоров‘я і справлятися з різними недугами. Жир бобра, Инол+, а також трав‘яний збір отця Георгія, сік чистотілу і пр.

Якщо Ви активний, сучасний людина і піклуєтеся про своє самопочуття та здоров‘я, то магазин товарів для здоров‘я Здоровушка.рф це те місце куди Вам в першу чергу варто звернутися. Тут Ви знайдете все, що необхідно для хорошого здоров‘я і прекрасного самопочуття. Середовище міст і сучасний спосіб життя таять в собі безліч ризиків для здоров‘я і небезпек. Те чого ми не помічаємо за суєти і постійної поспіху повільно але вірно завдає нам шкоди.

MerGOO.ru - інтернет-магазин якісних дитячих товарів, еко-товарів, товарів здоров‘я.

Міноксидил був розроблений групою вчених у Сполучених Штатах Америки. Спочатку препарат призначався для лікування шлункових захворювань, але не показав очікуваних результатів у даній сфері. Спостерігаючи за його дією, медики виявили побічний ефект у вигляді вираженого судинорозширювального дії, після чого засіб стали використовувати у боротьбі з гіпертонією, пацієнти приймали ліки всередину. Дослідження продовжувалися, і в результаті з‘явилася ідея застосовувати препарат у лікуванні облисіння. Засіб, створений на основі Міноксидилу, дало такий приголомшливий ефект в цій області, якого ще ніколи не вдавалося досягти ніякими іншими методами. Більше 20 років Міноксидил був і залишається найбільш дієвим препаратом для відновлення волосся.

Компанія «Ортомол» – офіційний дилер німецьких вітамінів Orthomol & Quickcap в Росії. У каталозі компанії ви знайдете засоби для поліпшення розумової активності, боротьби зі стресом, і т. д. Товар сертифікований, відповідає вимогам Євразес. Вітаміни Orthomol не є лікарським засобом. Організовуємо доставку по Росії. Передбачені знижки до 10%. Придбати вітаміни Orthomol можна в інтернет-магазині ortomol.ru.

Бандажі, коректори постави, корсети, ортези, тутори.
Ортопедичні устілки.
Компресійний трикотаж Sigvaris.
Ортопедичне взуття.
Ортопедичні подушки, масажери-тренажери. Гімнастичні м‘ячі.

ЗАТ «Ретиноїди» гарантує високу якість своєї продукції і пишається своєю історією, бездоганною репутацією, заробленої за 25 років діяльності на російському фармацевтичному ринку. Препарати компанії рекомендуються до застосування провідними фахівцями в області дерматології.

Інтернет-магазин ортопедичних товарів

Пряма оптова продаж від виробника продукції на травах для поліпшення якості сну з хорошими результатами.

44Sound
Москва , вул. Велика Серпуховская, 44

тел. +7 (925) 717-44-18
Актуально на 01.01.2018

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

79

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024