Будівельні конструкції Москви



Будівельні конструкції :

Всього найменувань: 189, Переглядів: 47693

Проектування, виготовлення і монтаж світлопрозорих конструкцій і вентильованого фасаду. Послуги з технічного супроводу на будь-якому етапі робіт, виконання геодезичної фасадної зйомки. Індивідуальний підхід до кожного клієнта.

Вимагаються якісні перегородки для туалету безпосередньо від виробника? Виробнича фірма «Сігма» готова представити вам ряд конструкцій, які вражають не тільки багатою різноманітністю колірної гами, але і своїми експлуатаційними характеристиками. Для вашої зручності ми розбили наявну продукцію на кілька розділів, включаючи фурнітуру. Особливий інтерес у наших клієнтів викликають пластикові перегородки, оскільки вони мають властивість досить вдало вписатися в будь-який інтер‘єр. Крім того, дані конструкції мають відносно невеликою вагою, що дуже благотворно відбивається на термінах їх монтажу. Також ви можете замовити у нас душові кабінки, виконані, як з того ж пластику, так і з полікарбонату. Крім спортивних установ, даний вид конструкцій ідеально увійде в інтер‘єр невеликої ванної кімнати, створивши собою якісну імітацію повноцінної кабінки для душу. Вироблені нами сантехнічні перегородки для санвузлів розташовують всіма необхідними сертифікатами, і ви особисто можете переконатися в їх якості. Якщо вам потрібні туалетні перегородки для дитячого садка або школи, то наші менеджери із задоволенням порекомендують вам кілька самих ходових моделей. Встановлення кабінок проводиться від 2 до 4 діб в залежності від складності самої конструкції.

Більше 10 років на ринку. Оптовий продаж метизів.

Наша компанія має більш ніж 18-ти річну історію і є виробником і постачальником пересувних і стаціонарних стелажів для складів, архівів і офісів. А так само архівних, файлових, картотечних і раздевальных шаф на ринок Росії. За цей час успішно реалізовано безліч проектів по оснащенню складів палетными багатоповерховими стелажами і складськими мезонинами. Одними з перших в країні ми почали впроваджувати сучасні системи архівного зберігання на мобільних стелажах.

Компанія "Стор Едж" надає повний спектр послуг по оснащенню складу: розробка проекту, виробництво, доставка, монтаж, гарантійне та післягарантійне обслуговування.

Ми допоможемо Вам підібрати оптимальну систему зберігання для складських комплексів, магазинів, торгових центрів, офісів. Запропонуємо різноманітні варіанти зручних і надійних конструкцій складського обладнання для зберігання будь-яких товарів і вантажів.

ТЭКси
Москва , Науковий проїзд, 6

тел. 8 (989) 197-90-03
Актуально на 01.01.2018

Потрібна бригада будівельників (сварщик, монтажники, бетонярі, підсобні робітники). Робота р-він Гайкодзора. Графік роботи 6 днів в тиждень. Офіційне працевлаштування. Заробітна плата 20-30 тис. руб. В подальшому можливий вахтовий метод роботи.

Компанія ЮмПромМонтаж є лідером в області виробництва конструкцій з нержавіючої сталі, скла. Компанія виробляє перильні огородження з нержавіючої сталі, скляні конструкції: перегородки, козирки та душові кабіни. Також компанія активно розвиває ковані декоративні конструкції (перила, ворота, козирки). Працюємо виключно з якісним матеріалом і з перевіреними постачальниками сировини.

Виготовлення та професійна установка скляних дверей, скляних перегородок, огорож зі скла і металу, душових кабін за індивідуальними проектами. Проектування, виготовлення і монтаж скляних козирків, скляних підлог. Безрамне скління терас, веранд, альтанок. Скляні двері та перегородки зі змінною прозорістю. Всі роботи виконуємо "під ключ". Детальніше - на нашому сайті.

101Сайдинг
Москва , вул. Льотчика Бабушкіна, 14

тел. +7 (967) 293-95-27
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

19

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024