Будівельні конструкції Москви



Будівельні конструкції :

Всього найменувань: 189, Переглядів: 47678

Наша компанія вже декілька років працює на ринку послуг з продажу влежаного і б/у металів. Металопрокат б/у ви завжди можете придбати в нас. На нашому складі є б/у труба, швелер, лист лежалий сталевий, металевий куточок, профнастил, паркан металевий, арматура лежала та ін. колишній у вживанні і лежалий метал. Товар продається в стані, придатному для подальшої експлуатації.

Виробництво (будівництво) і подальша установка парканів з цегли, дерева, полікарбонату, профлиста (профнастилу). Виготовлення присадибних будівель, воріт різного типу.

Комбінат «КЖБК» є найбільшим заводом ЗБВ високої якості. Наш пріоритет – це виробництво і продаж ЗБВ фізичним особам, і підрядним будівельним організаціям. Ми постійно розширюємо асортимент з урахуванням вимог ринку і виробляємо нові види ЗБВ конструкцій. Незважаючи на те, що ми знаходимося в Москві, серед наших замовників є об‘єкти цивільного, промислового, водного, господарського, енергетичного будівництва, доріг і мостів, переправ та благоустрою паркових територій, Москви та області, а також по всій Росії.

Успішна виробнича компанія «Котто» виготовляє та реалізує якісне і недороге обладнання для виробництва будівельних матеріалів! У нас ви знайдете обладнання для власного виробництва за низькими цінами.
У нас не тільки низькі ціни, але і доставка по всій Росії!

Наша компанія спеціалізується на реалізації оздоблювальних матеріалів з 2002 р. Ми прагнемо у своїй роботі відповідати найвищим запитом замовника, тому постійно вдосконалюємо рівень обслуговування, а також оновлюємо і розширюємо асортимент покрівельних і стінових облицювальних матеріалів від кращих зарубіжних і вітчизняних виробників.

Проведення лабораторних випробувань та комплексний підхід до супроводу процесу будівництва. Виконання індивідуальних вимог замовника, можливість вникнути в суть питання.

Ми займаємося виробництвом і продажем натяжних стель з 2005 року. В нашому асортименті – як вироби власного виробництва, так і продукція від кращих європейських брендів. Всі натяжні стелі, комплектуючі та фурнітура, які ви можете придбати у нас, мають міжнародними сертифікатами якості. Нашої продукції довіряють навіть великі дилерські компанії. У штаті компанії працюють кваліфіковані технічні спеціалісти та дизайнери. Ми не тільки виготовляємо натяжні стелі в повній відповідності з проектом і встановлюємо їх, але і самі займаємося проектуванням стильних інтер‘єрних рішень. Кожне замовлення курирує персональний менеджер - консультант, щоб всі вимоги та побажання клієнтів були враховані. Якщо Ви хочете купити натяжні стелі під ключ недорого або навіть дешево, то обрашайтесь в компанію "Меркурій"!

Компанія ОПМ — заслужений постачальник ринку кріпильних виробів. Наша мета - задовольнити попит на високоякісний кріплення оптом для промисловості, будівництва та ремонтних робіт. Успішно стартувавши в 2000 році, підприємство динамічно розвивається, підтримуючи партнерські відносини з провідними бізнес-структурами Росії. Ми працюємо не тільки по Москві, але і з регіонами РФ.

Виробнича компанія "Відвага РУС" створена в 2011 році-це молода, що динамічно розвивається підприємство.Основним напрямком діяльності нашої компанії є проектування, виготовлення і монтаж світлопрозорих конструкцій.Світлопрозорі конструкції призначені для забезпечення необхідної теплоізоляції природної освітленості і можливості візуального контакту з навколишнім середовищем.
"Відвага РУС" виготовляє і встановлює вироби різного застосування: теплиці, навіси будь-яких типів, альтанки, козирки, вхідні групи, шпалери, перголи, вольєри, паркани.

Полікарбонат. Навіси, теплиці та огорожі з полікарбонату

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

19

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024