Пластмасові і пластикові вироби Москви



Пластмасові і пластикові вироби :

Всього найменувань: 461, Переглядів: 68829

Компанія Iplastbox Виробництво ящиків та стелажів – це основний напрямок нашої компанії. Iplastbox – фірмовий бренд, який створений спеціально для реалізації нашої продукції по всій Росії і СНД.

ТОВ «Дон-Композит» на протязі багатьох років займається виробництвом і реалізацією ущільнювальних, оздоблювальних та інших профілів з якісних еластомерних композиційних матеріалів, що відповідають вимогам замовника та умовам експлуатації. Також ми займаємося закупівлею, прийомом відходів ПВХ пластику.

Московський філія компанії ЛикаТрейд (рік заснування - 2005) – це команда професіоналів, яка почала свою діяльність в 2015 році. За цей період ми напрацювали велику клієнтську базу як в Москві і Московській області, так і по всій Росії.

ЛикаТрейд-Москва – це продаж широкого асортименту листових пластиків. Ми запропонуємо вам повний спектр монолітного і стільникового полікарбонату, оргскла, полістиролу, листового ПЕТ, спіненого ПВХ, а також теплиць власного виробництва.

Наша продукція – це еталон якості і відмінні експлуатаційні можливості. Тому якщо ви не знаєте, який пластик вибрати для навісу у власному будинку або яким полікарбонатом покрити теплицю – звертайтеся до нас, ми обов‘язково відповімо на ці та інші питання і запропонуємо вам вдале рішення.

Багатопрофільний завод пластмас

Лиття пластмас всіх видів різними виробничими методами, від великих до дрібних партій, виготовлення пластмасових виробів за зразком і по кресленнях замовника, ремонт матриць і пуансонів, виготовлення прес-форм, вакуумне нанесення покриттів, ультразвукова спайка, лиття пластмас під тиском, лиття виробів з пластмас.

Продукція, що реалізується компанією «Пластик-Так», виготовляється з поліетилену і пропілену високої якості. Ми гарантуємо безпеку і довгий термін експлуатації наших товарів. «Пластик-ТАК» виробляє якісну продукцію з міцних і надійних матеріалів різної товщини і габаритів.
Ми готові виготовити пластикові ємності по Ваших кресленнях, враховуючи всі Ваші побажання. Багата колірна гама пропонованих товарів зможе задовольнити будь-якого клієнта. На всі продавані вироби ми даємо гарантію від 1 року до 3 років.
Компанія реалізує продукцію за заводськими цінами і навіть нижче, тому Вам не доведеться переплачувати за придбання якісних поліпропіленових ємностей. Оплату Ви можете зробити як в офісі, так і по факту отримання товару на будинок. Ми здійснюємо доставку товарів по Москві і Московській області, а також у регіони.

Склади нашої компанії мають дуже зручне розташування, що дозволяє до них дістатися з легкістю. До того ж, ми маємо своїм автотранспортом, що дозволяє самостійно доставляти придбаний товар клієнтам у зручний для них час.
Асортимент товарів та послуг нашої компанії регулярно розширюється і постійно поповнюється. У зв‘язку з цим ми завжди можемо гарантувати наявність продукції на нашому складі. У цьому ви зможете переконатися, заглянувши в наш онлайн-каталог. У ньому ви також зможете ознайомитися з цінами на полікарбонат.

Офіційний оптовий дистриб‘ютор, в Росії продажі запальничок Cricket, аксесуарів і вейпинга

3d lenticular
Москва , Дмитрівське ш., 100, стор 2, Офіс 3268

тел. +7 (916) 343-77-50
Актуально на 01.01.2018

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

47

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024