Очисні споруди і обладнання Москви



Очисні споруди і обладнання :

Всього найменувань: 164, Переглядів: 32665

Виробничі потужності розташовані в Санкт-Петербурзі і Москві. Широка мережа філій і представників компанії дозволяє забезпечити швидку доставку обладнання та його монтаж в будь-якому регіоні Росії.

Крім стаціонарних виробничих потужностей, ЗАТ «ССП Технолоджі» володіє унікальним виробничим пересувним обладнанням, яке можна розміщувати безпосередньо на об‘єкті Замовника. Як правило, такий варіант використовується при великому обсязі замовленої продукції на об‘єктах, віддалених від транспортних вузлів і розташованих у важкодоступній місцевості.


Компанія надає послуги по проектуванню, виготовленню, монтажу і пуско-налагодження такого обладнання, як каналізаційні насосні станції, очисні споруди зливового стоку, локальні очисні споруди господарсько-побутового стоку, пожежні резервуари, паливні ємності, жировловлювачі.

Московський філія компанії «ААФ Франс» є офіційним представником холдингу AAF International в Російській Федерації. Компанія AAF International розробляє, виробляє, продає та обслуговує комплексні повітроочисні пристрої (КВОУ) та фільтроелементи всіх класів очищення, а також системи пиловловлювання і системи фільтрації для АЕС.
Компанія присутня в 22 країнах і налічує більше 3000 співробітників.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

17

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024