Металоконструкції Москви



Металоконструкції :

Всього найменувань: 1816, Переглядів: 134817
Allstroy-metal
Москва , проспект Вернадського, 29, пом. 1, 7 кімн.

тел. +7 (495) 111-32-37
Актуально на 01.01.2018

Первоуральський завод металоконструкцій і сендвіч панелей
Завод комплектних і модульних будівель «Техно-Ізол» є передовою компанією, впроваджує новітні технології в будівельній галузі, оснащує свої підприємства сучасним обладнанням, забезпечує відмінний сервіс та пропонує металоконструкції і сендвіч-панелі високої якості.

Наші переваги
• Реалізація будь-якого індивідуального проекту, завдяки власному виробництву
• Працюємо у всіх регіонах Росії
• Гарантія від виробника
• Сучасне, швидко розвивається підприємство
• Найбільш значущий на Уралі і в Сибіру завод по виготовленню металоконструкцій і сендвіч-панелей
• Інжинірингова компанія, що здійснює комплектацію будівельних об‘єктів

Організація Tech-Metall займає перші позиції на ринку постачальників обладнання для колодязів. Висока якість товарів дозволяє організації Tech-metall працювати з великою кількістю зарубіжних і російських партнерів.

Так само, організація лідирує і в сфері металообробки великої кількості товарів, надаючи такі послуги як: різка металу, сверловка, обробка отворів, цинкування і різьблення. Основні види виробленої продукції компанії Tech-metall це: скоби для колодязів, кришки люків і сходів. Організація домоглася високого рівня з допомогою кращого співвідношення низької вартості і високої якості своєї продукції і пропонованих послуг.

Виробнича компанія "СІТІ-М ГРУП" спеціалізується на роботі з тонколистовим металом, випускає добірні елементи в Москві і пропонує продукцію, яка повністю відповідає стандартам. Виробничі потужності компанії дозволяють здійснювати випуск типових добірних елементів, так і нестандартних виробів будь-якої складності за ескізами замовника.

Виготовлення будівельних металоконструкцій є завданням професіоналів Заводу металоконструкцій http://www.greenkaska.ru/ Зелена Каска. Всі виробничі етапи реалізуються на сучасному технологічному обладнанні європейського зразка. Компанія гарантує високу якість монтажних модулів, що забезпечується високими сортами металів.

Проектування металоконструкцій. Виготовлення металоконструкцій по кресленнях замовника. Монтажні роботи.

Компанія займається виробництвом і будівництвом швидкомонтованих будівель з металоконструкцій: ангарів, складів, магазинів, ферм, елеваторів, автомийок та ін.. Власне виробництво і великий досвід роботи!

Основний напрямок - розробка КМД

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

182

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024