Контейнерні перевезення Москви



Контейнерні перевезення :

Всього найменувань: 156, Переглядів: 25473

ТОВ «Дальфес» спеціалізується на наданні послуг по мультимодальних, контейнерним та залізничним вантажоперевезенням. Основні напрямки доставки - такі країни Азії, як Японія, Південна Корея і Китай. Наша компанія ще з 1996 року надає транспортні послуги. За ці роки ми завоювали довіру наших клієнтів по всім країнам. Велика мережа партнерів в країнах-імпортерах і п‘ять офісів у різних регіонах Росії допомагають вирішувати завдання з транспортування максимально швидко і з мінімальними витратами для клієнтів. ТОВ «Дальфес» - надійний партнер для доставки вашого вантажу.

Компанія «ROKOTT Trans» надає весь спектр послуг у сфері перевезення контейнерів: від розробки оптимального маршруту транспортування та організації навантажувально-розвантажувальних робіт до відстеження вантажу в дорозі (дислокація), його страхування, охорони і митного оформлення.
Прямі договори з ВАТ «РЖД», ВАТ «Трансконтейнер» та іншими операторами, використання широкого парку контейнерів і вагонів, а також багаторічний досвід реалізованих перевезень, дозволяють нашій компанії здійснювати перевезення контейнерів за оптимальними цінами.

Доставка контейнерів «від дверей до дверей» означає, що компанія «ROKOTT Trans» організовує і контролює всі операції, пов‘язані з перевезенням контейнерів від адреси вантажовідправника до адреси вантажоодержувача. При цьому перевезення товару може здійснюватися кількома видами транспорту, в змішаному режимі (авто, залізничного, море, авіа).

Столичні контейнерні перевезення ...
Москва , академіка Корольова, 13

тел. +7 (977) 460-82-46
Актуально на 01.01.2018

Автомобільні/ контейнерні / железнодорожны перевезення. Перевезення вантажів в універсальних 20-та 40-футових контейнерах за принципом двері-двері.

Контейнерні перевезення Москва - Владивосток
Контейнерні перевезення Москва - Хабаровськ
Контейнерні перевезення Москва - Петропавловськ-Камчатський
Контейнерні перевезення Москва - Магадан
Контейнерні перевезення Москва - Южно-Сахалінськ
Контейнерні перевезення Москва - Новосибірськ
Контейнерні перевезення Москва - Іркутськ
Контейнерні перевезення Москва - Красноярськ
Контейнерні перевезення Москва - Благовєщенськ
Контейнерні перевезення Москва - Якутія
Контейнерні перевезення Москва - Чита

ChinaLog
Москва , Колодязний пер., 2

тел. +7 (495) 150-66-78
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

16

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024