Чайні магазини Москви



Чайні магазини :

Всього найменувань: 518, Переглядів: 33806

Златочай - оптова компанія і роздрібний магазин чаю. Інтернет - магазин з доставкою по Росії і СНД. Найбільша колекція чаю з усіх регіонів світу і будь-якого посуду для чаю. Все про чай в ЗлатоЧае!!!

Ми раді запропонувати вишукані сорти чаю, що володіють унікальними властивостями і неперевершеними смаковими якостями, які передають історію і традиції китайської чайної культури.

Продаж чаю Alokozay

У нашому чайному магазині Чотири Чайника представлений широкий асортимент традиційного китайського (зеленого чаю, білого чаю,жовтого чаю, улунскій (улун, оолонг), червоного чаю, жасминового чаю, пов‘язаного квіткового чаю, пресованого чаю, традиційних трав‘яних напоїв, шу пуеру і шен пуеру), індійського чаю (ассам, дарджілінг, масала), цейлонського чаю, високогірного непальського чаю а також чаю з багатьох інших регіонів світу. Не обійдено увагою етнічний чай, трав‘яний чай, фіто чай і фруктовий чай ройбуш, мате, а також ароматизований чай (чорний, зелений і змішаний).
В окрему категорію в нашому чайному магазині виділено чай з Росії. Це, в першу чергу, традиційний російський
чай (копорскій чай) - Іван-чай, а також Кримський трав‘яний чай.
Магазин Чотири Чайника крім численних сортів і видів чаю пропонує: плантаційний сортовий обсмажену каву, елітні сорти кави, спеціальний кави, ароматизований кава, кавові еспресо суміші, посуд для чаювання (з порцеляни, кераміки, ісинської глини, скла, пластику та чавуну), аксесуари для чайної церемонії, такі як чабани (чайний столи), совочки. пензлики, чайні іграшки та багато іншого. В магазині Чотири Чайника завжди є широкий асортимент банок для чаю, подарункових наборів, декоративної упаковки, внаслідок чого можна підібрати оригінальні подарунки практично на будь-який бюджет і смак.
Ми намагаємося задовольнити вимоги різних клієнтів, тому в магазині Чотири Чайника можна знайти велику кількість сортів чаю гідної якості за доступною ціною. Наші постачальники зберігають чай в ідеальних умовах - перед тим, як потрапити на прилавки магазину Чотири Чайника, чай зберігається при низьких температурах і у вакуумній упаковці. В результаті у нас завжди свіжий чай, довго зберігає свої властивості.

Тільки натуральні чаї, великий асортимент, зручна доставка, оплата при отриманні. Можливість повернення товару. Гарантія високої якості. Знижки.

5 o‘clock
Москва , Старокачаловская вулиця, 5А, ТЦ Коло, пов. 2

тел. +7 (925) 887-60-89
Актуально на 01.01.2018
Agriprojects Limited
Москва , вул. Тверська, 16

тел. +7 (495) 798-52-61
Актуально на 01.01.2018
Ahmad Tea
Москва , Кутузовський проспект, 12с2

тел. +7 (495) 234-69-93
Актуально на 01.01.2018

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

52

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024