Чайні магазини Москви



Чайні магазини :

Всього найменувань: 518, Переглядів: 33990

Чай з Таїланду цікавий і різноманітний. Він проводиться в північних провінціях, де відмінний клімат з туманами, опадами і різкими перепадками температур. Історія цього чаю тільки починається, і ми захотіли розповісти її.

ChariTea — це, в першу чергу, культурний проект. Ми хочемо розповісти людям про користь, красу і властивості якісного чаю, і довести, що його вміють робити не тільки в Китаї. Наш постачальник живе на півночі Таїланду і кожен свій день присвячує чаю. Він перебуває з нами у постійному контакті, повідомляє про нові збори і сортах, особисто спілкується з фермерами і китайськими постачальниками.

Інтернет-магазин елітного китайського чаю CHINA LEAF.
Представляємо вашій увазі колекцію сортів елітного китайського чаю. Асортимент нашого інтернет-магазину регулярно оновлюється, а ціни приємно здивують навіть самих досвідчених покупців. Всю чайну продукцію ми дбайливо зберігаємо в спеціальних умовах. Замовляючи товар в нашому інтернет-магазині, ви можете бути впевнені в тому, що отримуєте свіжий, ароматний чай, який зберіг всі свої корисні властивості.

Роздрібна торгівля ваговим чаєм кави солодощами та посудом.

Продаж зернової і меленої кави, чаю, кавоварок і супутніх товарів, а також подарункових наборів чаю і кави. Доставка по Москві, Московській області і в регіони.

Елітний китайський чай, чайні аксесуари, чайна посуд, ексклюзивні сорти чаю.

Магазин відмінного чаю.

Чайна Королева – інтернет магазин китайського чаю, посуду і аксесуарів для чайної церемонії. Ми пропонуємо великий вибір найкращих зелених, червоних, білих, жовтих чаїв, а також пуерів і улунів. Ми будемо раді познайомити наших клієнтів з багатовіковою чайної культурою. Крім того, чай – відмінний подарунок, адже він несе в собі красу, увагу, а так само користь для здоров‘я.

Чайно-кавовий магазин. Широкий асортимент ароматизованого чаю Gutenberg, а також пуэры, чорні чаї, зелені і білі чаї. В нашому магазині представлені гейзерні кавоварки, турки, заварювальні чайники, піали, чаші, чайні набори. До свят ми формуємо чайні торти та інші чайно-кавові подарунки. Чекаємо на Вас у наших магазинах.

Привіт! Ми раді вам - гостям нашого чайного клубу «Східний Світ». Ми – це дружна компанія однодумців, яким пощастило зробити головне захоплення свого життя роботою.
Все просто: ми заманюємо затишною обстановкою і щирою увагою хороших людей. Пригощаємо смачним чаєм. І спостерігаємо, як на їхніх обличчях сяють посмішки, а розмови про кризу та проблеми змінюються розповідями про користь йоги, цигун та ігри на тамтамах, про кумедні життєвих епізодах і чарівних подорожі.
За довгі роки існування нашого клубу ми привезли в Росію тонни чаю з Китаю, Японії, Індії, Гонконгу та інших східних країн. Самі не раз їздили, щоб побачити весь процес вирощування сировини і познайомитися з людьми, чиї сім‘ї століттями збирали досвід обробітку чайної культури. Читали про те, які хімічні реакції відбуваються з зібраними листям і як виникають у них речовини впливають на здоров‘я і настрій людини. Ми витратили на заварювання незліченної кількості чайників і гайваней майже 15 тисяч літрів води. Провели сотні чайних церемоній і презентацій. Вчили інших і навчалися самі. Давали і з радістю приймали поради. Стежили за тим, як виникали нові рецепти і навіть сорти улюбленого напою. Як чайні плантації з‘являлися в нових регіонах планети. Власними руками і за допомогою друзів створювали наш затишний клуб. Самі майстрували полиці шаф і розставляли в них тільки дуже сподобалася начиння і посуд. Кожен заварювальний чайник ми спробували на собі. Ми пам‘ятаємо імена тих, хто збирав оздоровчі трав‘яні суміші (у нас вони теж є).
Довго ламали голову над пристроєм чайної кімнати, де тепер у теплі і затишку без поспіху можна розкрити для себе всі тонкощі і відтінки кращих чаїв. Могли, як колеги з розмножилися в останні роки в столиці чайних магазинів, найняти робітників і дизайнерів і витратити купу грошей. Але тоді зросла б і ціна чаю.
Кожен відвідувач може продегустувати (покуштувати) будь-який з представлених в даний момент у нас варіантів продукту. Але збираючись до нас в гості, радимо запастися часом. Воно знадобиться для того, щоб навчитися правильно заварювати вибраний чай. Інакше не можна добитися хорошого аромату і смаку навіть від найдорожчих і елітних сортів. Ідеально було б присвятити кілька годин традиційної китайської або японської чайної церемонії, про проведення якої спеціальної затишній чайній кімнаті можна заздалегідь домовитися, зателефонувавши нам по телефону. А вже після того, як, спробувавши, ви свідомо визначтеся і зробите свій вибір, доставку улюбленого сорту можна замовляти на нашому сайті. Однак і після цього не варто забувати до нас дорогу. Адже будь-які новинки смачніше і цікавіше пробувати в компанії друзів і гостей, заодно ділячись один з одним тонкощами приготування напою. Якщо ж у вас зовсім немає можливості приїхати до нас, радимо замовити кілька варіантів різного чаю на пробу.
І пам‘ятайте: хороший чай зовсім не обов‘язково повинен дорого коштувати. Деякі види представленої у нас продукції обійдуться вам дешевше, ніж однойменні (але досить відмінні за смаком!) товари з полиць супермаркетів. Крім того, у нас можна знайти і підібрати типоды, чайники, гайвані, та інше, необхідне для правильного приготування напою. Окрему гордість складають трав‘яні суміші і не чайні чаї – надають оздоровчий, тонізуючий або заспокійливий (кому що потрібно в який час доби) дію. Чаєм треба ділитися. Від цього він стає смачнішим. Чекаємо на вас і будемо дружити.

Наш Інтернет-магазин пропонує вам різноманітні сорти чаю, переважно китайського виробництва. Якщо ви не стикалися з даним продуктом, то відкриєте для себе цілий світ разючих по своєму смаку і аромату напоїв, при цьому володіють виключно корисними властивостями.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

52

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024