Біжутерія Москви



Біжутерія :

Всього найменувань: 884, Переглядів: 115943

Інтернет-магазин "Delux-Shop" - магазин одягу, взуття, біжутерії та аксесуарів

Dulcet Stone це унікальний проект, який не тільки допоможе придбати біжутерію з нашої колекції або виконане на замовлення, але й навчить створювати унікальні прикраси своїми руками. Початківцям творцям унікальних прикрас ми пропонуємо пройти базовий майстер-клас по збірці біжутерії. Авторські прикраси з натуральних каменів завжди залишаться в моді!

Humpty Dumpty - це магазин оригінальних і радують речей. У нас ви знайдете: біжутерію ручної роботи, годинник з принтами, аксесуари, так полюбилися всім худі, обложечки на паспорти, іграшки handmade, і багато-багато іншого)

Вже більше 8 років компанія Le Coffre є одним з провідних виробників дизайнерської біжутерії ручної роботи. Компанія Le Coffre створює колекції, в яких гармонійно поєднані сучасні тенденції і традиційні прийоми майстерності.

Біжутерія з емаллю та стразами, натуральними каменями і кристалами оптом і в роздріб. Кольє, брошки, кільця і сережки, комплекти прикрас на будь-який смак і гаманець. Сувеніри та фігурки зі скла, кераміки, глини, фарфору та ін.

Інтернет магазин "Luxor Shop" - пропонує інноваційний підхід до збереження Вашого здоров‘я.

Компанія "Luxor Shop" має багаторічний досвід персонального підбору магнітних аксесуарів для чоловіків і жінок.

"Luxor Shop" спеціалізується на продажу прикрас, які не тільки підкреслюють вашу індивідуальність, але і здатні допомогти підтримувати Ваше здоров‘я.

У 21 столітті зросла кількість факторів негативного впливу на здоров‘я людини (екологія, продукти харчування і тд.) В цих умовах магнітні аксесуари - справжня знахідка.

Одягаючи магнітний браслет на руку, Ви допоможете своєму організму стати більш захищеним.

Магнітна терапія використовувалася в Японії з найдавніших часів і не втратила своєї актуальності донині.

Відомо, що з кожним роком магнітне поле землі зменшується. Тому людський організм позитивно реагує на наявність додаткового магнітного поля браслета: поліпшуються багато біологічні процеси, роботу внутрішніх органів, стабілізується артеріальний тиск.

Ми раді презентувати Вам нашу продукцію, так як магнітні браслети стануть відмінним рішенням не тільки для себе, але і в якості подарунка.

Магнітний браслет купити у Москві можна в магазинах "Luxor Shop", наші фахівці допоможуть підібрати прикраси на будь-який смак і вік.

Вже з першою покупкою Ви отримаєте персональний подарунок та дисконтну картку в розмірі 10%! Чекаємо Вас в магазинах Люксор Шоп.

З давніх пір жінки і дівчата звикли захоплювати своєю індивідуальністю і красою. Наш магазин допоможе модницям вибрати прикраси та інші витончені речі, як до свята, так і для повсякденного життя.
Велика різноманітність прикрас для волосся та аксесуарів - павловопосадские хустки, шарфи, головні убори, обідки, шпильки Barrettes і ще величезна кількість інших товарів.
Наш магазин радий надати професійних стилістів для підбору індивідуального образу. Також особливої уваги заслуговують наші авторські роботи.

Салон-Магазин Муранського скла (венеціанського скла) пропонує широкий асортимент авторських прикрас ручної роботи з Муранського скла з острова Мурано, Венеція.
Регулярне оновлення каталогу італійських ексклюзивних прикрас, за рахунок укладання домовленостей з новими виробниками - фабриками, майстернями і майстрами.
Магазин пропонує можливість виготовлення ю в е л і р н и х прикрас із з о л о т а, срібла, або срібла з позолотою і вставками Венеціанського скла Мурано. Унікальні ВІП подарунки в інтернет магазині Мурано-Клубу Москва! Великий вибір бус, б р а з л е т і в, сережок, кілець, а також наборів прикрас, окремих намистин!!!
Здійснюється продаж люстр, канделябрів, декоративного посуду, інших предметів інтер‘єру - в салоні та на замовлення безпосередньо з Венеції!!! Оптові і роздрібні продажі по всій Росії.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

89

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024