Будматеріали Мінська



Будматеріали :

Всього найменувань: 258, Переглядів: 292342

Компанія «Лідердом» - це можливість придбати покрівлю у Мінську і Мінській області зручно: з безкоштовним виїздом замірника, професійною консультацією фахівця, візуалізацією елементів будинку, наданням кредиту або кредиту на покупку, доставкою по всій Республіці.
Офіс з демонстраційними зразками і склад матеріалів, що знаходяться в одному місці (район будівельного ринку Уруччя) і працюють без вихідних та перерв. У наших Клієнтів є можливість придбати всі необхідні будівельні матеріали в одному місці за дійсно низькими цінами. Щоб полегшити Клієнту покупку, наші фахівці доступні за телефонами щодня 24 години на добу.

Будівельні матеріали для професійних і приватних забудовників:
покрівля, покрівельні, стінові рішення, фасади, ландшафт, світлопрозорі пластики

Компанія «Макстоун» спеціалізується на продажу оздоблювальних матеріалів таких як: декоративний камінь, пробкові покриття, фрески, фотопанно, шпалери, ліпнина, декоративні балки, гнучкий камінь і багато іншого. Також у нас Ви можете замовити двері-гармошки.

Продаж будівельних матеріалів оптом.

Прозора покрівля:
Полікарбонат стільниковий
Полікарбонат монолітний
Профільований ПВХ
Поліестер, у рулонах
Шифер прозорий
Елементи благоустрою:
Теплиці
Парничок
Козирки світлопрозорі
Навіси світлопрозорі
Горищні сходи
Флюгери
Виготовлення зовнішньої реклами
Водостічні системи:
Terrain і Waterfall
Пластики:
Органічне скло
Плити з ПВХ
Полістирол ударостійкий
Полістирол декоративний
Хімія:
Клей
Очисники
Профілі алюмінієві
Лист алюмінієвий

Компанія Метал Сіті це виробничо-торгівельне підприємство з великим досвідом роботи. Починаючи з 2005 року основним напрямком діяльності компанії є оптова та роздрібна торгівля чорним металопрокатом на території Республіки Білорусь. У числі наших клієнтів сотні великих підприємств і понад тисячі фізичних осіб. Ми постійно оновлюємо асортимент товарів і додаткових послуг, що надаються нашим покупцям.
Наш офіс і склад зручно розташовані поблизу кільцевої дороги за адресою:
р. Мінськ, вул. Стебенева, 16, к. 302.

Компанія МонолитСнабСтрой спеціалізується на продажі будівельних матеріалів, сантехніки, дверей і підлогових покриттів.

Для ванної кімнати і туалету Ви можете придбати:
-ванни
-душові кабіни
-умивальники
-керамічну плитку
-меблі для ванної кімнати і туалету
-рушникосушки
-інші супутні, необхідні товари і матеріали

А так само придбати вхідні та міжкімнатні двері з будь-якого матеріалу.
Так само компанія МонолитСнабСтрой спеціалізується на будь-яких підлогових покриттях: від лінолеуму і ламінату до паркетної дошки та художнього паркету.

Найголовніше - всі роботи можуть виконати наші спеціалізовані бригади!

«Світ покрівлі» ППУП «ПАН-ТЕФ строй» - це компанія, спеціалізацією якої є продаж покрівельних матеріалів. У нас Ви можете знайти представлені в широкому асортименті матеріали для монтажу та ремонту покрівлі з гарантією якості від провідних зарубіжних і вітчизняних виробників.

Руф Люкс М, ТОВ
Мінськ, вул. Пирогова, 5

тел. +375 (44) 764-84-62
Актуально на 01.01.2018

ОПТОВА та РОЗДРІБНА торгівля покрівельними матеріалами (металочерепиця, бітумна черепиця, профнастил) утеплювальні матеріали, водостічні системи (метал, пластик) і супутні товари. Готівкова та безготівкова форма оплати. Система знижок. Постійним клієнтам відстрочка платежу.

Dekoria – салон оздоблювальних матеріалів. Ми здійснюємо продаж елітних оздоблювальних матеріалів зарубіжних виробників: ексклюзивні шпалери, фрески, декоративна фарба та штукатурка, натяжні стелі, інтер‘єрна ліпнина і багато іншого.
Також здійснюємо всі супутні роботи. Ми виробляємо весь комплекс послуг "під ключ". Великий досвід робіт (понад 18 років) і висока кваліфікація фахівців дають нам можливість гарантувати високу якість зроблених робіт. Це підтверджується позитивними відгуками наших клієнтів.
Звертаючись до нас, Ви можете бути впевнені у відмінній якості матеріалів та виконаних робіт!

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

26

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024