Будматеріали Мінська



Будматеріали :

Всього найменувань: 258, Переглядів: 292175

Ми є офіційним і першим постачальником італійських декоративних матеріалів фірми Giolli Industria colori srl.
Основний напрямок це виробництво штукатурок і фарб для будівельної галузі та різних галузей промисловості.

Про нас
Виробництво і продаж металовиробів і металоконструкцій. Сітка рабиця оцинкована в рулонах металеві Стовпи для огорож Профнастил покрівельний і фасадний марки С21 і С8 Сітка кладочна в картах і рулонах Арматура будівельна Труби профільного і круглого перерізу, гарячекатані Теплиці та парники Хозблоки металеві для зберігання інвентарю Побутовки будівельні Огорожі ритуальні Альтанки металеві для саду Навіси автомобільні Безкоштовна доставка по всіх регіонах!!!

Оптова і роздрібна торгівля кабелем, електротехнічною продукцією, акумуляторними батареями для джерел безперебійного живлення (ДБЖ) та пожежно-охоронною сигналізацією, кабельним каналом, трубою.

ТОВ"Гидрокор" - офіційне представництво з-да будівельних матеріалів ЗАТ РАСТРО. Наша фірма пропонує найнижчі ціни гідроізоляційні матеріали під брендом СЛОВ‘ЯНКА, ЛАХТА, ІЖОРА. Завжди вигідні умови співпраці

Все для будівництва та ремонту: шпалери, ламінат, лінолеум, сухі будівельні суміші, сантехніка, двері і мн. ін.

Наша компанія є першим імпортером навісний фасадної системи SCANROC в Білорусі. У нас Ви можете не тільки купити необхідні матеріали для обробки фасадів, але і замовити монтаж вентильованого фасаду.

Салон плитки «Деталі»

«ДЕТАЛІ» — салон керамічної плитки з Італії.

Ми безпосередньо поставляємо в Білорусь плитку, мозаїку, керамограніт компанії RAGNO (Раньйо). Це керамічна плитка з Італії для внутрішньої та фасадної обробки. Дизайнери салону розробляють проекти інтер‘єру і комплектують квартири і будинки керамічною плиткою під ключ. Розраховують необхідну кількість плитки, роблять розкладку і 3D-візуалізацію.
Салон організовує доставку по всій Білорусі.

Ознайомитися із зразками плитки, отримати каталоги і обговорити деталі замовлення з дизайнером можна у фірмових салонах за адресою:
Мінськ, вул. Тімірязєва, д. 123/2, 2 поверх, пар. 269
Мінськ, пр-т Машерова, д. 9, офіс 109

+375 29 788 42 22
+375 29 789 52 22
info@dtls.by

ТОВ «Интерра Про»
УНП 192369060

Приватне торгове унітарне підприємство «ДюанГрупп» займається оптовими поставками кріпильних і метизних виробів, а так само комплектуючих для монтажу систем вентиляції та кондиціонування.

Наша компанія розвивається, завдяки високій якості продукції, що поставляється на білоруський ринок. Співпраця з різними промисловими підприємствами постійно зміцнює наші позиції на ринку. Своєчасне оновлення асортиментного ряду, що дозволяє говорити про те, що наші клієнти можуть повністю укомплектувати об‘єкт для виконання монтажних робіт. Все, починаючи від болтів і гайок, і закінчуючи складним обладнанням, ми можемо запропонувати в найкоротші терміни і відмінної якості.

Ви знайдете у нас метизи, кріплення, кронштейни, мідні, дренажні та поліпропіленові труби; алюмінієві, армовані, ущільнювальні і перфоровані стрічки; вентиляційні, кондиціонерні, а так само кронштейни для профнастилу; профілю, шинки і траверси; фреон, вентилятори, повітропроводи, трійники, переходи і відводи; припливно-витяжні установки, автоматика і багато, багато іншого.

Найширший асортимент продукції, низькі ціни, гнучка система знижок, грамотний персонал і багаторічний досвід роботи.

Ми раді запропонувати Вам широкий вибір будівельних та оздоблювальних матеріалів від кращих світових виробників. У нашому асортименті представлені ламінат, сайдинг, панелі ПВХ, єврошифер, водостічні системи, утеплювач і багато іншого, що стане в нагоді Вам як в будівництві та облаштуванні будинку, так і в оздобленні Вашої квартири.

Приватне підприємство «ІГРО» реалізує продукцію лише перевірених виробників, тому ми ручаємося за якість пропонованих нами товарів і їх унікальні характеристики. Якісні будівельно-оздоблювальні матеріали – запорука безпечного будівництва та оздоблювальних робіт на довгі роки.

Широкий асортимент будівельних матеріалів!
Інтернет-магазин «БУДНІ» є першим і прямим представником в Мінську і Мінському районі (Хатежино, Боровляни) найбільших будівельних брендів. Так як ми працюємо безпосередньо з виробником, то маємо багато переваг перед конкурентами. Найголовніше – низька ВАРТІСТЬ. Оформляти покупку через інтернет-магазин «БУДНІ» - це дуже економно.
У нас все прозоро: є ціни на товар, є ціни на доставку. Вам не потрібно їхати через все місто, простоювати в чергах на касах. Зробити покупку ви можете буквально в декілька кліків на нашому сайті, і товар привезуть прямо до вас додому у зручний для Вас час.
Товар зі складу виробника транспортується на наш склад, повністю обладнаний для зберігання саме будівельних матеріалів, після цього потрапляє на вашу будівництво. Таким чином, матеріали не деформуються постійними переміщеннями або выцветанием на ринкових прилавках.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

26

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024