Будівельні компанії Мінська



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 1488, Переглядів: 235897

Будівельні роботи і матеріали в Мінську від компанії Стройплан. Напрями, в яких ми працюємо: будівництво будинків під ключ, постачання будматеріалів, а також надання послуг будівельної техніки. Пропонуємо Вам купити покрівельні та фасадні матеріали, пластикові вікна, водостічну систему і інші будівельні матеріали. Дамо в оренду на вигідних умовах вантажівки, маніпулятор та іншу техніку. З усіма цінами можна ознайомитися на StroiPlan.by.

Розцінки на будівельні роботи, прайс на будівельні роботи, будівельно монтажні роботи Мінськ.

Продаж та встановлення натяжних стель

Архітектурне бюро Територія надає послуги з проектування та будівництва приватних житлових будинків і котеджів. Компанія спеціалізується на будівництві одноповерхових, двоповерхових і мансардних будинків. Ми працюємо на ринку вже близько 10 років і використовуємо весь накопичений досвід для того, щоб Ви могли отримати надійний, красивий і якісний будинок своєї мрії. Ми сумлінно підходимо до всіх етапах створення будинків, починаючи від проектування і закінчуючи завершальними етапами будівництва.

Будівельні роботи являють собою: кладка блоків, кладка цегли, утеплення фасаду, будівництво майданчиків, зон відпочинку і парковок, облаштування системи водопостачання та різного роду водойм, облаштування газонів.

Серед будівельних робіт особливої уваги потребує укладання тротуарної плитки, якій передує ретельний аналіз і діагностика призначеної для цієї ділянки. При необхідності наші співробітники змінюють рельєф і монтують необхідні системи (водопостачання, освітлення, полив) Наша компанія пропонує кращі ціни на будівельні роботи, в чому ви самі можете переконатися.

Ще одним нашим напрямком є демонтажні послуги. Ми допоможемо впоратися із демонтажем різного ступеня складності. Залежно від обсягу і складності завдання визначатися ціни. Наші фахівці повністю підготують ваше приміщення для подальших завдань. Ми виконуємо демонтаж різного характеру (видалення, знос, розбирання).

Наша компанія представляє собою цілий комплекс послуг в результаті яких ви зможете змінити або вдосконалити стан будинку, дачі, квартири, а також зведенням власного будинку. В основному майже всі виконуються без участі важкої і габаритної техніки, забезпечує якісне виконання поставлених завдань. Будь то послуги з будівництва будинків, котеджів, дач, ремонт квартир, ви отримаєте готовий об‘єкт в найкоротші терміни. Наші ціни на будівельні роботи в Мінську досить демократичні і приємно вас здивують. З нами ви заощадите час і гроші і залишитеся задоволені результатом.

Для постійних клієнтів діє система знижок.

Якщо необхідна допомога, вам завжди раді допомогти наші фахівці, які можуть вас кваліфіковано проконсультувати.

Виконуємо повний комплекс робіт по укладанні тротуарної плитки в Мінську і Мінському районі, будь-який рівень складності . Якість і досвід -професійні співробітники. Професійний інструмент допомагає нам якісно виконувати роботи в стислі терміни. Ціни формуються з урахуванням гнучкою системи знижок. Вимір здійснюється безкоштовно 40 км від Мінська. Основні напрямки нашої діяльності: -земляні роботи;-планування ділянки;-влаштування фундаменту;-опорні стіни;-укладка, мощення тротуарної плитки;-установка бортів; -пристрій підстави;-демонтаж;-вивіз будівельного сміття, грунту. Укладання тротуарної плитки, мощення доріжок, встановлення бортів, бетонні та інші супутні роботи(стоянки, заїзди, квітники, щаблі, від містка, ганок, доріжки, опалубка, опорні стіни та інше). Укладання тротуарної плитки в Мінську, укладання тротуарної плитки ціна прайс-лист, контакти, про компанію, види тротуарної плитки, укладання тротуарної плитки своїми руками, галерея-фото. Укладання тротуарної плитки, мощення тротуарної плитки, установка бортів, бетонні та інші супутні роботи.

ТОВ ТрояндаСтиль спеціалізується на виготовленні та встановленні офісних перегородок будь-якого типу. Власне виробництво, висококваліфіковані кадри, багатий досвід - ось ті чинники, які якісно відрізняють нас від конкурентів, а також дозволяють братися за найскладніші і нестандартні завдання.

Компанія «УанПрофешнл» пропонує вікна ПВХ і балконні рами в Мінській, Гомельської, Могилевської областях. Наша компанія є найбільшою роздрібною мережею з реалізації вікон і дверей ПВХ. Ми працюємо на території Білорусі та Росії.

Наш основний продукт виробляється на повністю автоматизованих німецьких лініях. Адже більше трьох десятиліть імена фірм Federhann і Urban означають якість, сервіс і ноу-хау у віконному виробництві. Це дозволяє виключити можливі похибки виробництва через «людського фактора».

Виконання будівельно-монтажних робіт.
Діючі атестати компанії (третя категорія) з жовтня 2014р. за жовтень 2019г.

Будівництво об‘єктів першого-четвертого класів складності (I. II. III. IV)

-пристрій покрівлі з рулонних матеріалів;

-пристрій кроквяної покрівлі;

-внутрішні і зовнішні оздоблювальні роботи;

-влаштування стін з цегли та блоків;

-влаштування фундаментів, стін з монолітного та збірного залізобетону;

-монтаж несучих та огороджувальних металевих конструкцій;

-пристрій перегородок з гіпсокартону;

-пристрій дощатих підлог;

-установка дерев‘яних, металевих, ПВХ вікон і дверей.

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

149

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024