Будівельні компанії Мінська



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 1488, Переглядів: 236113

Компанія «Аксата» пропонує реалізацію проектів у галузі проектування, будівництва та ремонту мереж передачі даних, захисту інформації, технічного обслуговування серверного обладнання, засобів обчислювальної та організаційної техніки, технічної підтримки користувачів.

Основними сферами діяльності «Аксата» є: будівництво ЛОМ (локальних обчислювальних мереж), ВОЛЗ (волоконно-оптичних ліній передачі даних) призначення FTTx, хPON та СКС (структурованих кабельних систем) для сервісів передачі даних, телефонії, систем безпеки.

Наша компанія підтримує весь життєвий цикл будівництва мереж передачі даних: проектування, монтаж, налаштування, технічне обслуговування та модернізацію. На мережі передачі даних, сертифікованих як СКС надається гарантія 25 років.

На базі мереж передачі даних реалізовуємо системи IP-відеоспостереження в зв‘язці з системами відеоаналізу і системами контролю доступу.

ТОВ «Амикс СтройГрупп» займається продажем фасадних і покрівельних матеріалів.
Пропонуємо наступний асортимент продукції:
• Металочерепиця та модульна черепиця різних кольорів;
• Композитна черепиця;
• Гнучка черепиця.

Варіант 3 (розширене):
ТОВ «Амикс СтройГрупп» пропонує товар оптом і вроздріб фізичним та юридичним особам. Забезпечуємо грамотну консультацію по вибору будівельних матеріалів. Доставка будматеріалів в необхідній кількості на об‘єкт Замовника.
Надаємо такі види послуг:
• Деталізований розрахунок комплектації необхідних матеріалів
• Доставка
• Монтаж
• Гарантійне обслуговування.
У компанії працює досвідчена команда фахівців, ви завжди можете розраховувати на грамотний підхід до справи. Надаємо повний комплекс послуг в нашій сфері.

Анкорес, ТОВ
Мінськ, вул. Тімірязєва, 65б, офіс 1003

тел. +375 (29) 33-41-600
Актуально на 01.01.2018

Будівельна компанія ТОВ "Анкорес" заснована в 2013 році і є перспективним і динамічним будівельним підприємством.
За останні 3 роки ми брали участь у будівництві:
- «Фізкультурно-оздоровчий комплекс у Мінському районі» (замовник: Республіканське державно-громадське об‘єднання «Президентський спортивний клуб»)
- «Торгово-розважальний центр «Арена Сіті»
- «- Центр сімейного дозвілля «Динозавр і Я»
- «Закусочна (піцерія) «Піца Темпо», розташована на перетині вулиць Шабан і Селицкого»
- «Ресторан «Волошки», розташований за адресою р. Мінськ, вул. Східна, 129»
- «Ресторани «Волошки», «Піца Темпо», «Суши весла», розташовані за адресою р. Мінськ, вул. Налибоксткая, 1
Основні види робіт, які ми можемо Вам запропонувати:

1. Електромонтажні роботи - внутрішні і зовнішні;
2. Облицювання стін і підлоги керамічною плиткою або ж керамогранітом;
3. Влаштування стін, перегородок і стель з ГКЛ;
4. Підвісні стелі (Армстронг, Сайдинг, Грільято);
5. Малярні роботи (штукатурка, шпаклівка, фарбування стін і стель;
6. Покриття підлоги (ламінат, паркет, лінолеум, дошка);
7. Обклеювання стін і стель шпалерами, декоративна штукатурка;
8. Фасадні роботи (утеплення, штукатурка, фарбування);
9. Заповнення прорізів (двері та вікна);
10. Пристрій стяжок (бетон, розчин);
11. Пристрій фундаментів (збірні і монолітні);
12. Монтаж сендвіч - панелей;
13. Пусконалагоджувальні роботи.

Будівельна компанія "Ароніка-Альт" виконує широкий спектр робіт – від виконання всіх видів загальнобудівельних робіт, будівництва "під ключ" каркасних будинків та монтажу інженерних систем, перепланування до встановлення відеоспостереження, системи контролю та управління доступом, систем "розумний будинок" і багато іншого. Але, що важливіше, кожна робота – це завдання, за яку ми з задоволенням беремося і знаходимо для неї найкраще рішення, це ідея, яку ми втілюємо в життя. За час існування нашої компанії ми отримали величезну кількість позитивних відгуків і рекомендацій, що є найкращою нагородою для нас. Наша компанія співпрацює з багатьма постачальниками будівельних матеріалів, сантехнічних/електромонтажних/освітлювальних/світлодіодних та інших виробів, що дозволить Вам не переплачувати за матеріали. Наші фахівці не мають шкідливих звичок, але мають великий стаж у своїх сферах робіт, їздять на стажування і всіляко розвиваються на благо

Ремонтно-будівельні роботи. Повний комплекс. Будівництво котеджів "під ключ". Капітальний і поточний ремонт громадських, виробничих, торговельних і складських будівель. Елітна обробка "під ключ" квартир і котеджів. Оздоблювальні, сантехнічні, електромонтажні, Фасадні та покрівельні роботи. Благоустрій території. Швидко. Професійно. Будь-яка складність. Оптимальні розцінки. Гарантія високої якості. Працюємо по всій РБ.

Белоргархстрой
Мінськ, 220086, Славинського, 1, корпус 2

тел. 369-77-08
Актуально на 01.01.2018

Геодезичні роботи, Електромонтажні роботи, монтаж систем автоматизації, пристрій зв‘язку та диспечиразации інженерного обладнання, Навчання робітників та ІТП в області промислової безпеки, Випробування будівельних матеріалів, ступінь ущільнення ґрунту та ін

Компанія «Брік енд Тайл» – комплексний постачальник матеріалів, передових технологій і комплексних рішень для покрівлі, фасаду та ландшафту, затребуваних у всьому світі.

Наші послуги в Мінську та області: будівельні роботи, укладання плитки, ремонтні роботи, оздоблення квартир, оздоблювальні роботи, внутрішнє оздоблення, штукатурні роботи, облицювання плиткою, шпалерами, декоративна обробка, покласти плитку, кладу плитку, монтаж сайдинга, рідкі шпалери нанесення, оздоблення сайдингом, оздоблення укосів, обробка кухні, укладання плитки у ванній, облицювання ванни плиткою, поліпшена штукатурка, міжкімнатні арки з гіпсокартону, наш сайт HTTP://REMON.BY

ТДВ «Внешбизнесторг» - опалювальне, будівельне, шляхове, верстатне, вантажопідйомне та будівельне обладнання.
Ми є одним з провідних представників складної будівельної техніки та опалювального обладнання в Республіці Білорусь. На сайті нашої компанії ви зможете знайти великий вибір дорожньо-будівельної техніки, а саме:
• Віброплити.
• Вібротрамбовки.
• Вібраційні Катки.
• Нарізувальники швів.
• Генератори.
• Мотопомпи та інше обладнання.
У нашому каталозі ви знайдете такі розділи, з широким вибором техніки для роботи з бетоном і розчинами, абразивний ріжучий інструмент, вантажопідйомне обладнання, опалювальне, гаражне, зварювальне та конвеєрне обладнання та металообробні верстати.
При роботі з нами, ви отримуєте ряд переваг:
• Постійний широкий асортимент продукції, що поставляється безпосередньо із заводів виробника.
• Товар за ціною першого постачальника, без посередництва.
• Можливість доставляти ексклюзивні разові замовлення, завдяки тісній співпраці з європейськими партнерами.

Компанія ТДВ «Внешбизнесторг» займається поставками професійної будівельної і дорожньої техніки.
Одними з наших напрямків є:
• Дорожньо-будівельна техніка.
• Устаткування для роботи з бетоном.
• Абразивний, ріжучий інструмент.
• Вантажопідйомне обладнання.
• Опалювальне, зварювальне, конвеєрне обладнання.
• Металообробні верстати.
• Гаражне обладнання.
Ми пропонуємо нашим клієнтам зручні рішення з питань, пов‘язаних з оформленням необхідних для покупки документів. Доставка товару до будь-якого вказаною вами місця. Всі товари ви можете забрати на нашому складі в Москві, або в Мінську.

ВудСтройИмпорт - виробник №1 каркасних будинків в Білорусі. Розрахунок вартості онлайн. Купуйте довговічні каркасні-щитові будинки без прихованих доплат!

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024