СТО, Сервісні центри Мінська



СТО, Сервісні центри :

Всього найменувань: 1838, Переглядів: 336852
РІБ Автосервіс, ТОВ
Мінськ, 220037, вул. Ботанічна, 10, ком. 5

тел. +375 (44) 574-41-42
Актуально на 01.01.2018

сто в центрі міста

ТОВ «СВ Трак Сервіс», працює на ринку більше 10 років, пропонує комп‘ютерну діагностику і якісний ремонт вантажних автомобілів в Мінську європейського виробництва MERCEDES, SCANIA, MAN, DAF, VOLVO, RENAULT, причепів та напівпричепів до них, а так само автономних опалювачів

СТО Дока
Мінськ, селище Кунцевщина, вулиця Академіка Жебрака, 26

тел. +375 29 199-93-99
Актуально на 01.01.2018

Ремонт легкових та мікроавтобусів
Розвал-сходження

Наш Дизельний Сервіс спеціалізується на діагностиці та ремонті насос форсунок в Мінську автомобілів групи VAG. Володіючи спеціалізованим обладнанням Bosch, наші фахівці в короткі терміни усунуть будь-які несправності паливної системи дизельного автомобіля.
Ми володіємо величезним досвідом в діагностиці та ремонт насос форсунок автомобілів Ауді, Фольксваген, Шкода, Сеат і Форд. Чекаємо ваших дзвінків!

ТурбоЦентр компанії «ТурбиныБел» - ремонт та продаж бензинових і дизельних турбін; діагностика, заміна, балансування авто турбокомпресорів в Мінську, Гомелі, Могильові, Бобруйську, Солігорську, Вітебську. На ринку більше 10 років!
У нас Ви можете купити новий або бу турбіни для легкових і вантажних автомобілів. Ми пропонуємо тільки високоякісні вироби з гарантією. Головним напрямком діяльності є ремонт автомобільних турбін за вигідними цінами.

Компанія надає послуги по ремонту автомобілів в Мінську будь-якої складності. Фахівці компанії працюють з усіма марками і моделями японських, європейських і американських автомобілів. СТО оснащене новітнім технічним обладнанням, тут працюють тільки кваліфіковані фахівці, готові вирішити будь-яку проблему у вашому автомобілі. Ви будете задоволені швидкістю роботи і якісним результатом. У випадку серйозної поломки надається евакуатор, який доставить ваш транспортний засіб з будь-якої точки міста на станцію Фаст Моторс.

Автосервіс (СТО) за адресою: р. Мінськ, вул. Селицкого 21/1 (мкр. Шабан) надає наступні послуги з ремонту легкових авто і мікроавтобусів.

1

... 

3

4

5

6

7

8

9

... 

184

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024