СТО, Сервісні центри Мінська



СТО, Сервісні центри :

Всього найменувань: 1838, Переглядів: 336348

Комп‘ютерна діагностика автомобіля з виїздом, проведена працівниками нашої компанії, завжди якісна, достовірна і оперативна. Навіть у тому випадку, якщо сканер видає численні варіанти помилок, ми зможемо виявити дійсну з них і провести діагностику несправності.

Вибираючи нашу компанію, Ви робите вибір на користь якісної допомоги у виявленні несправностей Вашого автомобіля, своєчасного діагностування його технічного стану, економії часу і життєвих сил

заміна автостекол.ремонт сколів і тріщин.полірування і бронювання фар антигравійна обклеювання авто.полірування кузова.ремонт і заправка кондиціонерів.автовинил.

На кузові авто є вм‘ятини, які вам муляють очі? У майстерні DoctorDENT видалять вм‘ятин без фарбування зберігши заводську фарбу. Видаляємо вм‘ятини від самих маленьких до великих і складних пошкоджень з різним ступенем потянутостью металу у тому числі: на ребрах жорсткості, під підсилювачами. У нас є різні повітряні подушки, вакуумні присоски, магніти, міні-ліфтери, зворотні молотки, гачки і т. д. А також свої, індивідуальні напрацювання, які ми накопичили з дня заснування компанії.
DoctorDENT надає своїм клієнтам наступні послуги:
• Видалення вм‘ятин без фарбування із збереженням заводської фарби;
• Видалення вм‘ятин від граду;
• Професійна поліровка кузова;
• Антигравійний захист кузова від відколів і дрібних подряпин.
Ми гарантуємо професіоналізм та висока якість надаваних послуг по ремонту авто, що доводять позитивні відгуки наших клієнтів і партнерство з провідними компаніями. Детальніше про компанію і спектр пропонованих послуг Ви можете ознайомитися на нашому сайті.

Компанія SM Turbo здійснює ремонт турбокомпресорів двигунів в Мінську. В нашому сервісі Ви можете купити новий турбокомпресор або замінити на відновлений. Також ми займаємося продажем комплектуючих для турбокомпресорів: картриджів, валів турбіни, коліс компресора та інших запчастин. Турбокомпресори на Ауді, БМВ, Рено, Мазду, Ніссан і інші марки автомобілів. Дотримання гарантійних зобов‘язань. Якісний і компетентний сервіс від досвідчених професіоналів. Про товарах і послугах дізнайтеся на сайті Smturbo.by.

Кузовний ремонт і фарбування авто в Мінську. Полірування фар, кузова, подряпин. Ремонт бамперів. Антигравійний захист плівками.

Проводимо технічне обслуговування і ремонт легкових автомобілів та мікроавтобусів в Мінську
Працюємо з 8.00 до 20.00 без обіду та вихідних за попереднім записом
Розрахунок Visa, MasterCard, Халва, Халва+, Автокарта з наданням чеку. Розстрочка по картах "ХАЛВА" 0% на 3 місяці.

Документи згідно СТБ 1175 та гарантія якості на всі виконані роботи та придбані запасні частини

«Чистий CAR» — автосервіс, який спеціалізується на технічному обслуговуванні і ремонті автомобілів будь-яких марок. Автовласників порадують розумні ціни і якість виконаних послуг: від комп‘ютерної діагностики та ремонту всіх систем до шиномонтажу та заправки кондиціонера. До ваших послуг склад автозапчастин, де є все необхідне для ремонту вашого автомобіля. «Чистий CAR» — це ще і комплексна автомийка, в тому числі: безконтактна мийка, хімчистка та полірування. На всі роботи і запчастини надається гарантія.

БЕНЦ-СЕРВІС СТОВ представляє до Ваших послуг двоповерховий сервісний центр у Мінську з ремонту мерседес, ремонту ауді, продаж оригінальних і аналогових автозапчастин. 20 років на ринку Білорусі, професійна команда, одна з найкращих обладнання з комп‘ютерної діагностики у Мінську, а головне фахівці!

-Автоскла ( в наявності і під замовлення на всі види транспорту, оптовий продаж)
-Кондиціонери
-Ремонт радіаторів
-Аргонна зварка
-Полірування фар
-Комп‘ютерна діагностика
-Системи охолодження/опалення
-Ремонт гальмівної системи
-Ремонт рульового управління
-Ремонт підвіски
-Заміна зчеплення
-Заміна олії
-Заміна ременів і ланцюгів ГРМ
-Підбір запчастин

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024