Перукарні, салони краси Мінська



Перукарні, салони краси :

Всього найменувань: 2269, Переглядів: 337242
Салон-перукарня Магія Волосся ...
Мінськ, 220089, вулиця Янки Бриля, 26

тел. +375 29 752 73 61
Актуально на 01.01.2018

Всі види перукарських послуг, манікюр, педикюр.

Вигідні акції та знижки від салонів краси Fifa.by. Догляд за тілом та обличчям: перукарські послуги, манікюр і педикюр, макіяж, чистка обличчя, парафінотерапія, спа, масажі, солярій, епіляція і депіляція, медичні послуги, подарункові сертифікати та інше

Клуб краси та здоров‘я "NonStop" дарує своїм гостям здоров‘я, красу та душевну гармонію з листопада 2007 року. За цей час ми не тільки отримали постійних і вдячних відвідувачів, але і змогли стати єдиним центром, який надає весь комплекс послуг у сфері краси та здоров‘я. Використовуючи досвід провідних європейських центрів, ми пропонуємо своїм гостям найкраще, що є в індустрії краси на сьогоднішній день: від занять фітнесом і спа-процедур до новинок у сфері естетичної медицини, аналогів яких немає у всій Білорусі.

Напрямок апаратної косметології включає в себе: эндодермальный масаж на італійському апараті Bioshape, вакуумний масаж, кавітаційна гидролипоклазия, миостимуляцию (Transion, Isogei, Linfogei), RF-ліфтинг, ультразвукову терапію, криолиполиз, фотоомолоджування і фотолікування шкіри. Апаратні методи дають досить швидкий та стійкий результат, який зберігається впродовж кількох місяців.

Ін‘єкційна косметологія в нашому клубі представлена мезотерапевтическими методами (мезотерапія, мезоинжекторная терапія, мезодиссолюция, мезопорация), методами біоревіталізації, биорепарации, биоармирования, контурної пластики, озонотерапії, карбоксітерапіі та голкорефлексотерапії. Процедури виконують висококваліфіковані лікарі, використовуючи перевірені і абсолютно безпечні препарати європейських виробників.

Спа-салон радує гостей нашого клубу комплексними спа-програмами (їх понад 20), спрямованими на відновлення сил, здоров‘я і душевної гармонії. Це ідеальний відпочинок після важких трудових буднів, прекрасний варіант догляду за собою і відмінний подарунок як самому собі, так і своїм близьким. Різні види масажу, ніжні пілінги, ароматні обгортання, стоунтерапія особи і тіла повернуть вам сили і енергію, розкриють вашу природну красу, поправлять здоров‘я.

Для любителів попаритися цілодобово працює наша аквазона, що включає в себе фінську парну і турецький хамам. Оповиті ніжними клубами пари, гості пірнають в басейн з вируючої водою або воліють сеанс масажу або пілінгу прямо в аквазоне – тут спеціально встановлений лежак для проведення спа-процедур на розпареній шкірі. Романтичний вечір чудово доповнить сеанс в джакузі з аромамаслами і густою шапкою піни серед чарівних бульбашок.

Любителям активних занять фітнесом ми пропонуємо тренування в просторому і світлому тренажерному залі під керівництвом наших тренерів. Сучасне обладнання SportsArt, гантельный ряд, можливість персонального тренінгу з інструктором дозволять вам швидко знайти бажану форму без жодного шкоди для вашого здоров‘я. А для любителів занять у воді проводяться вечірні і ранкові класи з аквааеробіки. Мінімальна кількість осіб в групі (не більше 5) дозволяє викладачу забезпечити індивідуальний підхід до кожного гостя, підібравши оптимальний комплекс вправ для тренування.

Завершувати свій образ ідеальної людини краще всього в салоні краси: послуги перукарів, косметологів, майстрів манікюру та педикюру, а також сеанси засмаги в солярії MegaSun дозволять вам завжди виглядати на всі 100!

Салон краси V-Studio – це повний комплекс послуг для ваших волосся. Різні стрижки, усі види фарбування, біозавивки, бразильське випрямлення – з допомогою цих процедур ми підкреслимо вашу природну красу і створимо досконалий образ.

Дезира магазин ТДВ Дезира ...
Мінськ, 220006, вул. Ульяновська, 41

тел. +375 (17) 327-33-33
Актуально на 01.01.2018

Салон краси Інканто в Мінську в Уруччя надає всі види послуг - нарощування волосся, перманентний макіяж, масаж, солярій, оздоровчий СПА процедури і багато іншого!

Мобільний салон краси "GoodЛАК" - будь-які послуги краси за місцем знаходження клієнта, Мінськ.
Безкоштовний виїзд майстрів, Мінськ.
Манікюр, педикюр, нарощування нігті
Стрижка, зачіска, укладання,фарбування волосся
Вій нарощування, ламінування вій
Корекція брів
Візаж, make up, макіяж
Весільні зачіски, весільний макіяж
Догляд за тілом, обгортування, спа процедури, спа програми
Депіляція,шугарінг
Догляд за обличчям, масаж обличчя, чистка обличчя

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024