Оздоблювальні роботи Мінська



Оздоблювальні роботи :

Всього найменувань: 1544, Переглядів: 235406

Приватне торгове унітарне підприємство "Асторгсервисстрой - ми молода швидко зростаюча компанія з великим потенціалом і якісним сервісом. Наші співробітники завжди готові допомогти і зорієнтувати вас у виборі підлогових покриттів. Асортимент компанії понад 300 відтінків ламінованих підлог найвідоміших європейських виробників. Доступні ціни Вас приємно здивують. Безкоштовний виїзд консультанта з зразками і завмер приміщення - у зручний для вас час. Так само наші фахівці швидко і якісно зроблять укладання всіх типів підлогових покриттів за помірну плату.

Замовивши ламінат у нас Ви отримуєте якісну продукцію за доступною ціною!

Белоблстрой
Мінськ, 220013, вул. Бровки, 30, оф. 23

тел. +375 (17) 292-60-38
Актуально на 01.01.2018
Дизайнстройпроект ПУП ...
Мінськ, 220019, вул. Шаранговича, 80, 48

тел. +375 (29) 121-43-58
Актуально на 01.01.2018

Офіційний договір. Гарантія на роботи від 1 року. Поетапна система оплати. Залиште заявку на складання кошторису прямо зараз і отримайте знижку за акції.

ТДВ «Интерьерстрой» - будівельна компанія, що здійснює оздоблювальні, сантехнічні, електромонтажні та штукатурні роботи в Мінську. Ремонт квартир, офісів, котеджів, громадських приміщень і т. д.
Ми виробляємо весь комплекс послуг "під ключ". Великий досвід робіт (понад 18 років) і висока кваліфікація фахівців дають нам можливість гарантувати високу якість зроблених робіт. Це підтверджується позитивними відгуками наших клієнтів. Ми використовуємо високоякісні матеріали зарубіжних виробників, які Ви можете у нас придбати.
Крім того, ми надаємо такі послуги, як: монтаж натяжних стель, алмазне буріння та свердління отворів, монтаж вбудованих пилососів і систем центрального пиловидалення, проектування будинків, офісів, квартир та інженерних мереж, сервісне обслуговування об‘єктів нерухомості і багато іншого.
Звертаючись до нас, Ви можете бути впевнені у відмінній якості виконаних робіт!

Фірма Лайт Комфорт пропонує не тільки високоякісні натяжні стелі з матеріалів найвищої європейської якості, але і здійснює монтаж, що істотно скорочує витрати і особливо оберігає душевний стан наших клієнтів.

Компанія "Найкраще рішення" займається ремонтними та оздоблювальними роботами балконів і лоджій під ключ в Мінську. Ми використовуємо тільки якісні матеріали та сучасні технології в своїй роботі. Наші послуги: утеплення, обшивка стін і стель, укладання підлоги, монтаж електропроводки, монтаж віконних відкосів, встановлення балконних рам, виготовлення та установка меблів, монтаж жалюзі і рольштори.

Будівельні та оздоблювальні роботи в Мінську. Гарантійні зобов‘язання. Весь комплекс внутрішньої обробки приміщень, будівництво альтанок, бань. Покрівельні роботи

Будівельна компанія
Комплексний ремонт всіх видів приміщень
дизайн-проект
узгодження перепланування
будівництво, ремонт

Виконуємо шліфування підлоги. Зняття старої фарби. Покриття лаком, маслом.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024