Приватні клініки та медичні центри Мінська



Приватні клініки та медичні центри :

Всього найменувань: 764, Переглядів: 532208
Стоматологія Медита
Мінськ, 220004, просп. Переможців, 41

тел. +375 (29) 322-45-17
Актуально на 01.01.2018

Всі види послуг в області пластичної хірургії в Мінську в клініці АстартаПлюс:
Підтяжка грудей,Збільшення грудей, Ринопластика, Блефаропластика, Абдомінопластика, Підтяжка обличчя, Отопластика, Ліпосакція, Пластика сідниць, Пластику губ, Корекція рубців і шрамів, Зменшення грудей, Ліпофілінга, Пластику гомілок, Пластика підборіддя, Інтимна пластика. Кращі лікарі, новітнє обладнання, стаціонар в медичному центрі Преміум Класу.

Ізраїльський медичний центр «Іхілов» понад 55 років надає послуги людям з важкими захворювання зі всього світу. У нашому центрі працюють кращі лікарі з великим досвідом результативного лікування різних, у тому числі і складних захворювань.

Центри «ЛОДЭ» здійснюють медичну практику з надання профілактичної, лікувально-діагностичної та консультативної допомоги населенню більш ніж за 30 спеціальностями. На базі медичного центру «ЛОДЭ» можна пройти ретельне обстеження організму та отримати консультації висококваліфікованих фахівців у різних областях медицини.
У сучасному операційному відділенні проводиться широкий перелік операцій під місцевою і загальною анестезією; також в «ЛОДЭ» надаються послуги з діагностики та лікування безпліддя, в тому числі із застосуванням репродуктивних технологій (IVF).

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

77

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024