Меблі Липецька



Меблі :

Всього найменувань: 149, Переглядів: 363407

МК Вікторія пропонує меблі на замовлення в Липецьку від виробника. Шафа-купе від нашої компанії - запорука відмінної якості за мінімальною. Надайте новий вигляд вашому інтер‘єру разом з МК Вікторія.

Найбільший меблевий центр у Липецьку

Виготовлення корпусних меблів та торгово-виставкового обладнання за індивідуальними розмірами...

Салон меблів Бароко
Липецьк , вул. 50 років НЛМК, 2а, ТЦ "Петровський пасаж"

тел. 8 (999) 787-91-10
Актуально на 01.01.2018

В салоні представлені спальні гарнітури, м‘які меблі і предмети інтер‘єру! Великий вибір меблів від вишуканого бароко до сучасного модерну! Наші ціни Вас приємно здивують! АКЦІЯ до 17.01.17 р. всім ЗНИЖКА 5-10% на будь-яку меблі!

Магазин меблів і матраців Твоя МЕБЛІ пропонує своїм клієнтам м‘які та корпусні меблі від виробника, ортопедичні матраци та аксесуари до меблів.

У Твоя МЕБЛІ ви знайдете якісні меблі за найкращими цінами в Липецьку.

У нас Ви знайдете дивани, починаючи з крісла-ліжка, тахти, закінчуючи великими кутовими диванами. Ви зможете підібрати шафу-купе як стандартних розмірів, так і замовити свій розмір. Великий вибір стінок, кухонь і передпокоїв дозволить купити те, що Ви давно шукали. Тут же можна підібрати комод, ліжко, тумбу або кухонний столик. Завершуючи покупки, не забудьте вибрати комфортний ортопедичний матрац з наповненням, яке потрібно саме Вам.

Наші консультанти приділять Вам стільки уваги, скільки Ви самі того забажаєте, а ціни стануть приємним сюрпризом. В магазині Твоя МЕБЛІ доступна безвідсоткова розстрочка без переплат на всю представлену меблі.

Приходьте! У Твоя МЕБЛІ ви зможете придбати м‘які та корпусні меблі в Липецьку на будь-який смак.

Bravo Меблі
Липецьк , вулиця Зої Космодем‘янської, 8

тел. +7 (4742) 39-61-64
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

15

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024