Юридичні послуги Курська



Юридичні послуги :

Всього найменувань: 132, Переглядів: 229569

Надання всіх видів юридичної допомоги

Юридичні послуги фізичним та юридичним особам.

Потапова Тетяна Георгіївна, адвокат ...
Курськ , вул. М. Горького, 63

тел. +7 (915) 511-71-02
Актуально на 01.01.2018

Кваліфікована юридична допомога у цивільних і кримінальних справах будь-якої складності. Безкоштовна юридична допомога ветеранам ВВВ, інвалідам I-II групи, дітям-сиротам, дітям-інвалідам, малозабезпеченим громадянам.

Юридичний центр Дениса Малиновського надає широкий спектр юридичних послуг фізичним та юридичним особам на території р. Москви і Московської області, починаючи від складання претензій, договорів, процесуальних документів до повного ведення складних правових спорів у судах усіх рівнів та інстанцій.

допомога при ДТП, представництво в ГИБДД, поліції, страхових компаніях; спори зі страховими компаніями при заниженій виплаті страхового відшкодування; створення, реорганізація, ліквідація (НАВІТЬ З БОРГАМИ) будь-якої юридичної особи, створення і закриття Індивідуального підприємця, зниження кадастрової вартості будь-якої нерухомості; повний супровід угод з купівлі-продажу нерухомості, в тому числі комерційної, оформлення договорів з усіма мережевими службами з підключення всіх комунікацій до об‘єкту нерухомості, операції, пов‘язані з придбанням прав на земельну ділянку, виділ паїв, переведення з однієї категорії в іншу і багато іншого, пов‘язане з земельними правовідносинами, податкові спори і багато іншого

Адвокат Житніх Е. В.
Курськ , мікрорайон Північно-Західний, Сергєєва пр-д, 12

тел. +7 (950) 876-24-44
Актуально на 01.01.2018

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

14

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024