Юридичні послуги Курська



Юридичні послуги :

Всього найменувань: 132, Переглядів: 229601
GOIDA CENTRE
Курськ , вул. Дружининская, 35

тел. +7 (930) 037-99-01
Актуально на 01.01.2018

Складні цивільно-правові спори: земельні, сімейні, корпоративні спори. Оформлення прав на нерухоме майно (угоди по придбанню,відчуженню об‘єктів нерухомості, виділ земельних часток у натурі). Оформлення дозвільної документації. Арбітраж. Ліквідація юридичних осіб.

Наша компанія надає юридичну допомогу, а також послуги з представництва в Арбітражному суді Курської області, 19 апеляційному суді, Центральному арбітражному суді, в суді з інтелектуальних прав, а також в інших арбітражних судах.
Наша компанія здійснює реєстрацію товарного знака, промислових зразків, винаходів і т. д.

Ми надаємо послуги в області:
Трудове право. Цивільне право. Адміністративне право. Сімейне право. Послуги автоюриста. Угоди з нерухомістю. Підтримка бізнесу. Обслуговування та супровід юросіб, фізосіб. Захист прав споживачів. Спори з банками. Антиколектор. АРБІТРАЖ

Нашим клієнтам (як юридичним, так і фізичним особам) ми надаємо широкий спектр юридичних послуг всіх видів, починаю від звичайної юридичної консультації і закінчуючи допомогою у вирішенні правових проблем в судах загальної юрисдикції в арбітражних судах, ГИБДД, ФССП та інших державних і правоохоронних органах. Ми успішно захищаємо наших довірителів від кримінального та адміністративного переслідування, допомагаємо відновити їхні права у сфері трудових, майнових та інших правовідносин.
Що ми можемо запропонувати Вам на відміну від більшості інших адвокатських контор? Досвід? Але таких багато. Ми не самі старі. Популярність? Є й більш на слуху, ніж ми. Наше кредо – професіоналізм і це ми пропонуємо нашим клієнтам!!!

ИнвестГрупп, ТОВ
Курськ , вул, 1-я Щигровская вул., 52, оф. 22

тел. +7 (951) 323-83-41
Актуально на 01.01.2018

«Юридична компанія надає весь спектр юридичних послуг: по стягненню боргів, представництву в арбітражних судах і судах загальної юрисдикції, реєстрації ТОВ та ВП, послуги по стягненню з банків страховок, комісій, антиколекторські послуги, послуги автоюриста. Якісно, недорого.

Юридичні послуги, представництво в суді.

НОВІ РІШЕННЯ
Курськ , вул. Червоної Армії, 23а

тел. 8 (920) 720-78-87
Актуально на 01.01.2018

Бюро пропонує юридичні консультації для організацій з питань договірного права (юридична експертиза угод, укладання договорів, супровід угод), корпоративного права, трудового права у справах про адміністративні правопорушення, претензійна робота.

Весь спектр юридичних послуг

Онлайн юрист – це одна з найбільших юридичних компаній Росії, яка увійшла в ТОП-10. Юридичні послуги в «юрист Онлайн» – це не тільки можливість вирішувати складні завдання з залученням професіоналів високого рівня, але і сервіс, якому ми приділяємо не менше уваги, ніж рівню фахівців. Нашими клієнтами вже стали понад 10 000 фізичних і юридичних осіб, серед яких великі будівельні фірми, страхові компанії, федеральні торговельні мережі, банки, правовласники.

1

... 

5

6

7

8

9

10

11

... 

14

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024