Туристичні фірми Курська



Туристичні фірми :

Всього найменувань: 152, Переглядів: 255198
Континент
Курськ , 305000, вул. Семенівська, 62, офіс 1

тел. +7 (960) 690-22-22
Актуально на 01.01.2018

Всі тури міста в одному офісі!
Підбір та бронювання турів більш ніж 100 туроператорів.
Гарантія найкращої ціни!
Щоденні пропозиції по палаючим турам.
Вильоти з Москви, Бєлгорода, Воронежа!
Ми надаємо послуги найвищого рівня!

Туристичний центр Світ туризму пропонує:
- пляжний відпочинок - Кавказ, Крим, Краснодарський край
- кращі гірськолижні курорти Європи
- туристичні тури по Росії і світу
- лікування в санаторіях Кавказу, Чехії та ін. країн
- шенгенські візи і квитки!

Ми надаємо продукти найвищого рівня!

Тури по всьому світу від провідних туроператорів! А також: авіаквитки, готелі, страховки, візи і багато іншого! Відмінний сервіс, розумні ціни, індивідуальний підхід! Ми зробимо ваше подорож незабутнім!

Уявіть собі аеропорт. Дуже цікаво дивитися на те, як змінюються люди, які переступають поріг і виявляються в гостях у чогось незвіданого - в гостях у казки. Їх обличчя змінюються, вони знімають маски, які одягає на них звичне суспільство. В очах починає загорятися азарт і інтерес. За чашкою чаю в аеропорту їх починають відпускати думки і розмови про справи, часом забирають у нашому житті політ натхнення, красиві ілюзії і справжню мрію. Піднімаючись по трапу літака, як правило всі посміхаються.

Повертаючись додому з подорожі багато думають про те, як зберегти в собі ці відчуття себе і свободи, які заволоділи їх свідомістю.

Заради цього Солнцетур день у день удосконалює систему пошуку гарячих турів. Адже саме поїздки за "гарячими" дозволяють подвоїти, а в деяких випадках, навіть потроїти кількість Ваших подорожей в рік. Команда Солнцетур добре знає, що відчуття, отримані в подорожі потрібно вміти зберігати. Але все має свій термін придатності, тому закріплення стану спокою і гармонії, відчуття в собі сил для нових відкриттів і досягнень, кар‘єрного зростання, покупки машини своєї мрії, чого завгодно радимо зробити в чергову подорож. Нехай на вихідні, нехай не так далеко, зате до зірок, до заходу. До дитячої і щасливою радості пригоди, до юнацької романтичної прогулянки по березі моря.

Надання повного пакету туристичних послуг. Продаж турів, жд і авіа квитків, оформлення віз.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

16

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024