Юридичні послуги Єкатеринбурга



Юридичні послуги :

Всього найменувань: 754, Переглядів: 231776

Захист у кримінальних справах, Умовно-дострокове звільнення, зміна виду покарання, складання скарг у Європейський суд з прав людини.

Адвокат по цивільним та господарським справам. Консультації. Судове представництво. Розробка договорів.

Адвокат по кримінальних і цивільних справах. Юридичний досвід 8 років.

Освіта: 2006 рік - Уральська державна юридична академія, здобув кваліфікацію юрист за фахом "Юриспруденція"; 2008 рік - факультет магістерської підготовки Уральської державної юридична академії, присуджена ступінь Магістра юриспруденції, спеціалізація "Кримінальний процес, криміналістика і судова експертиза, теорія оперативної розыской діяльності".
Професійний досвід: в період з 2009 по 2014 рік працював старшим слідчим у слідчих відділах слідчого управління Слідчого комітету РФ по Свердловській області, в тому числі старшим слідчим першого відділу з розслідування особливо важливих справ (про злочини проти особистості і суспільної безпеки).
У 2014 році в результаті успішної здачі кваліфікаційного іспиту в адвокатській палаті Свердловської області присвоєно статус адвоката і професійний шлях продовжений в адвокатській конторі № 3 Свердловської обласної колегії адвокатів.
Реєстраційний номер в реєстрі адвокатської палати Свердловської області 66/2880

Кримінальне право / захист обвинувачених / представництво інтересів потерпілих
Адвокатське розслідування /судове представництво

Центр права «ГАРАНТ» надає професійну юридичну допомогу громадянам і юридичним особам.

Весь спектр юридичних послуг:
- консультації
- складання юридичних документів
- представництво в судах та інших державних органах.

6 років бездоганної роботи. Юристи з досвідом роботи 10-15 років. Справи будь-якої складності. Послуги Сімейного Юриста. Розстрочка.

З усіма клієнтами укладається договір на надання юридичних послуг, на підставі якого судом відшкодовуються всі витрати.

Юридичним особам ми забезпечимо підтримку з усіх правових питань, що виникають у процесі ведення бізнесу, що дозволяє уникнути прийняття необдуманих рішень, знизити фінансові та комерційні ризики та розв‘язати уже існуючі проблеми.

Юрист. Адвокат. Будь-яка складність юридичної допомоги.

Юристи юридичної компанії «Дю-Конс» і адвокати проведуть Ваше цивільну справу за наступними категоріями справ:
• Сімейні справи: позбавлення батьківських прав/відновлення в батьківських правах, розлучення/розділ спільно нажитого майна і боргів. Встановлення батьківства.
• Земельні справи: встановлення спірних кордонів, межування земельних ділянок, приватизація землі, реєстрація сервітутів, усунення перешкод.
• Податкові спори: оскарження податкових постанов, винесених штрафів, представництво на допитах з податкової інспекції.
• Спадщина: ведення спадкових справ, оспорювання заповіту, поновлення строків для прийняття спадщини, включення майна в спадкову масу, визнання спадкоємця негідним.
• Інтелектуальні права: захист інтелектуальних прав, стягнення грошових коштів за копіювання авторства, автороведческая експертиза.
• Інші цивільні справи, пов‘язані з купівлею-продажем, даруванням і ін.

Адвокати проведуть кримінальна справа або справа про адміністративне правопорушення. Оскаржать дії посадових осіб і чиновників.
http://ducons.ru/yuridicheskie-uslugi/advokat-po-ugolovnym-delam/
Великий досвід роботи. Гарантія наданої юридичної допомоги! Ми ніколи не гарантуємо результат, ми ділимося практикою і створюємо її. Просто проконсультуйтеся і Ви все самі зрозумієте!
Консультації платні. Вартість консультації 1 000 рублів.
Детальніше за телефоном: 8 (343) 271-05-03
http://ducons.ru/

Ви можете зателефонувати за телефоном 8 (343) 383-08-05 в Єкатеринбурзі і безкоштовно отримати консультацію нашого юриста. Телефонувати можна цілодобово. Для отримання безкоштовної консультації Вам потрібно:
представитися
повідомити всі обставини ситуації
сформулювати і поставити Ваше запитання
Ми надамо Вам допомогу з будь-яких питань!

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

76

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024