Перукарні, салони краси Долгопрудного



Перукарні, салони краси :

Всього найменувань: 171, Переглядів: 337764
Салон-перукарня Діва
Долгопрудний , пл. Ринкова, 1

тел. +7 (905) 513-55-42
Актуально на 01.01.2018

У нас ви можете зробити манікюр, педикюр, нарощування вій, татауж, епіляцію, корекцію і нарощування нігтів.Відвідати солярій і кабінет косметології.
Ми хочемо запропонувати своїм гостям б‘юті послугу, за якою вони хотіли б повертатись щотижня! Салон класу люкс, економ ціна!

Друзі, ми раді повідомити Вам про офіційне відкриття нашого нового тату-салону, досвідчені майстри якого вже багатьом знайомі. ми постаралися зробити все можливе, щоб Ви могли з задоволенням і в безпечної, стерильній обстановці прикрасити своє тіло новим або черговим шедевром від наших майстрів

Студія краси: перукарський зал з ексклюзивними послугами, нігтьовий сервіс, косметологія, апаратна косметологія, масаж, LPG масаж, Фітобочка, пресотерапія, масажисти, обгортання.

Перукарський зал
Студія нігтьового сервісу
Масажний кабінет
Естетична косметологія

Пошук справжнього майстра – справа відповідальна, але непередбачуване. Хоча й коштує того. І жінки, і чоловіки, набувши такого чарівника ножиць і щітки все життя ходять тільки до нього. І ця вірність для майстра дорожче всякої похвали. Так, віддаючи дорогоцінну шевелюру в руки того чи іншого перукаря ви не можете ручатися за результат. Хороший перукар завжди поцікавиться, що ви хотіли б побачити на виході, допоможе прийти до консенсусу між захопленим «хочу» і тим, що можна зробити конкретно з вашою зачіскою.

Центр Краси
Долгопрудний , Ракетобудівників просп., 5, корп. 2

тел. +7 (495) 587-18-86
Актуально на 01.01.2018

перукарський зал, нігтьовий сервіс, солярій, масаж, косметичний кабінет

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

18

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024