Металургія, металовироби Дніпра (Дніпропетровська)



Металургія, металовироби :

Всього найменувань: 290, Переглядів: 283322
Агромашсервис
Дніпро (Дніпропетровськ), селище міського типу Ювілейне, вул. Теплична, 27

тел. +380 (56) 725-49-75
Актуально на 01.01.2018
Бирфлекс
Дніпро (Дніпропетровськ), вул. Шолом-Алейхема, 4, оф. 26

тел. +380 (56) 768-48-10
Актуально на 01.01.2018
Універсал Торговий центр ПП Бровко ...
Дніпро (Дніпропетровськ), 52005, Дніпро, вул. Теплична, 27а

тел. +380 (56) 711-91-97
Актуально на 01.01.2018

Компанія «Оникспром» спеціалізується на продажу нержавіючого та кольорового прокату. У нас можна придбати прокат за вигідними цінами від провідних українських та зарубіжних виробників. Для постійних клієнтів розроблена програма лояльності, таким чином можна економити кошти і отримати відстрочку платежів. Ми практикуємо можливість комплектації і швидкої доставки індивідуальних замовлень. Весь метал, прокат, який представлений в асортименті на сайті компанії, фактично завжди є на складах компанії. Доставка придбаного прокату проводиться по всій території нашої країни. Додаткові послуги: порізка та порубка нержавіючої сталі і кольорового прокату.
У нас можна придбати продукцію:
• нержавіючий прокат (нержавіючі труби, листи, трубопровідну арматуру, сортовий прокат, харчова нержавійка);
• кольоровий прокат (мідь, алюміній, латунь, бронза і титан).
Менеджери компанії нададуть вичерпні консультації по продукції, допоможуть із вибором, організують доставку.
На даний момент ТОВ «Оникспром» вже співпрацює на постійній основі, з багатьма вітчизняними компаніями.

Компанія ПП Укрстил продає металопрокат в Дніпропетровську за вигідною ціною. Ви можете купити металопрокат, зробивши один дзвінок, не витрачаючи часу на поїздку в офіс.

ТОВ "ТПК Гамма" спеціалізується на роздрібній і оптовій продажу металовиробів, такелажу, кріплення, зварювальних матеріалів, герметиків ТМ Тегерон. Компанія виступає в якості офіційного дилера "Заводу метизних виробів", "Метиз-трейд" та ПАТ "Дніпрометиз".
Ми співпрацюємо з виробниками метизних виробів України, Китаю, Польщі, Білорусії, а також Росії. Завдяки гнучкій ціновій політиці нашої роботою задоволені, як споживачі, так і бізнес партнери. Для постійних клієнтів діє гнучка система знижок.
Купуйте у менеджерів ТПК Гамма наступні види продукції: кріплення різних класів міцності – будівельний і машинобудівний, електроди загального і спеціального призначення, зварювальний дріт, дріт ОК, такелаж, троси.
Асортимент регулярно поповнюється новими видами продукції. Якість товару подтверджается відповідними сертифікатами. Доставляємо товар по Україні та в межах країн СНД.
Детальну інформацію дивіться на сайті компанії, або у наших менеджерів.

Арматурний цех пропонує купити будівельну сітку і сітку для огорож. Виробництво і продаж металевої сітки, арматури і дроту від виробника в Україні.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024