Будматеріали Воскресенська



Будматеріали :

Всього найменувань: 55, Переглядів: 293405

Наша компанія ТД "ПесокТорг" виробляє доставку річкового та кар‘єрного піску, щебеню для різного використання. Завжди у продажу у Воскресенську партії піску річкового піску кар‘єрного, щебеню гранітного, вапняку, щебеню гравиевых порід різних марок міцності і самих ходових фракцій. Так само завжди у продажу є вугілля, керамзит. Доставка щебеню, піску самоскидами нашої компанії від 5 м. куб.

Організація "ПрофКирпич" реалізує цегла повнотіла, пустотіла, блоки будівельні з доставкою. Вся продукція виготовлена на високотехнологічних виробництвах провідних виробників московської області. Весь реалізований цегла і стінові блоки відмінної якості, що підтверджується сертифікатами якості.

Цемент М500 в мішках 50 Кг від виробника з БЕЗКОШТОВНОЮ ДОСТАВКОЮ в будь-яку точку міста Воскресенська, при замовленні від 20 мішків. Якість ГАРАНТУЄМО!!!
Цемент завжди свіжий, завжди оперативна доставка ( від 1 до 3 годин ). Телефонуйте домовимося про ціну на будь-який обсяг.

Наша компанія "Воскресенський цемент" реалізує цемент в мішках і М500 М400 д20 д20 від виробника Воскресенського цементого заводу. Завантаження продукції здійснюється виключно на підприємстві виготовлювачі Воскресенського цементого заводу. Продаж цементу з доставкою по Московській області, можливий самовивіз.

«Стандарт-Бетон»: виробництво та продаж товарного бетону будь-яких марок. Продукція виготовляється на високоточному обладнанні німецького виробника. Доставка бетонної суміші власними автобетонозмішувачі різної місткості. Прайс на бетон можна знайти на сайті заводу або дізнатися актуальні ціни на бетон по телефону.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024