Будівельні компанії Воскресенська



Будівельні компанії :

Всього найменувань: 85, Переглядів: 237660

Шановні панове!
Я дуже вдячна вам за інтерес, проявлений до нашої компанії, і сподіваюся, що представлена тут інформація допоможе вам ухвалити правильне рішення і стати партнером, а значить, іншому «Групи Компаній Подвір‘я».
«Група Компаній Подвір‘я» являє собою організацію нового типу, що надає повний спектр послуг для власників земельних ділянок та приватних будинків.
Компанія існує з середини 2014 року, але, незважаючи на свою молодість, вже займає лідируючі позиції по Воскресенського району, постійно збільшуючи свою вартість, операційну ефективність і конкурентоспроможність. Для цього ми адаптуємо західні стандарти і методи управління під російську специфіку і практику бізнесу.
Звертаємо Вашу увагу на те, що наша компанія веде свою діяльність за місцем реєстрації (юридична та фактична адреси компанії співпадають). Це дозволяє нашим партнерам бути впевненими у нас, як у відкритому й порядного партнера, піклується про свою репутацію.
Наша команда – це основна конкурентна перевага компанії, це сплав молодості, амбітності і бажання долати всі труднощі на шляху до поставлених цілей.
«Група Компаній Подвір‘я» - це соціально орієнтована команда, яка вміє і любить заробляти.
Про інші переваги:
• «Група Компаній Подвір‘я» займає одне з лідируючих позицій на ринку послуг для садівників і дачників» у Воскресенському районі;
• Наша компанія налаштована на взаємовигідні партнерські відносини;
• «ГК Подвір‘я» є постійним учасником різних бізнес-форумів і конференцій;
• Фахівцям нашої компанії довіряють не тільки в Воскресенському районі, але і в інших сусідніх районах Московської області;
• У компанії діє постійна програма розстрочок і накопичувальних знижок;
• Компанія веде велику соціальну роботу: проведено маса соціально-сімейних заходів та дитячих конкурсів, серед яких «Щорічний дитячий похід ЧапЛес»;
«Група Компаній Подвір‘я» тісно співпрацює з Воскресенським відділенням Спілки Садівників Росії. Також, нашими партнерами є такі компанії, як ТОВ «Компанія " Вітекс», ТОВ «Real Decision», ТОВ «Nova Solutions» та інші.
Можливо, ви насторожено ставитеся до відсутності гучних рекламних кампаній «ГК Подвір‘я», і наше ім‘я не знайоме вам. Було не знайомо... але що ж вас змусило прочитати цей лист? І тепер, я переконана в цьому, ви на правильному шляху – шляху довгострокового і плідної співпраці з Групою Компаній Подвір‘я».
Якість послуг, імідж обов‘язкового партнера, авторитет, набутий всього за місяці нашої трудової історії, служать сьогодні гарантом для наших теперішніх та майбутніх партнерів.
Ми просто чесно робимо свою справу і щиро віримо в те, що своїми діями, своєю роботою допомагаємо власникам земельних ділянок Московської області.
Висловлюю надію, що і ваш вибір, зроблений на користь співпраці з нашою компанією, буде виправданий.
На закінчення хотілося б відзначити, що в наших компаній схожі цілі і бажані результати – це нас об‘єднує, сподіваємося на довгострокове, успішне співробітництво.

З повагою,
Президент
ТОВ «Група Компаній Подвір‘я»
Кулакова Ірина

Будівельна організація "БетонСтрой" виконує будівництво будинків під ключ, бань, а так само займається монтажем огорож різного призначення, будівництвом фундаментів та іншими бетонними роботами. Наша компанія має собственую виробничу базау і склади стройматериаллов, спецтехніку і професійне обладнання обов‘язкове для виконання всіх будівельних або ремонтних проектів.

ТОВ «Воскресенськ-бетон»: реалізація бетону і розчину різних марок у Воскресенську. Наш бетон виготовляється на високоточному обладнанні іноземного виробництва. Доставка бетону проводиться власними автобетонозмішувачі різної місткості . Прайс на бетон у Воскресенську можна завантажити на сайті заводу або дізнатися актуальні ціни на бетон по телефону.

ТОВ «ВосСнаб»: продаж та доставка товарного бетону будь-яких марок. Так само «ВосСнаб» організовує продаж річкового піску, піску кар‘єрного, щебеню для широкого застосування. Наш бетон виготовляється на високоточному обладнанні турецького виробника. Доставка бетонної суміші і щебеню власним транспортом різної місткості. Прайс на бетон, а так само ціну піску річкового піску кар‘єрного, щебеню гранітного, вапняку, гравійного щебеню можна подивитися на сайті заводу або дізнатися актуальні ціни на бетон у наших менеджерів.

Будівельна компанія "БМУ-5" реалізує будівництво промислових об‘єктів, приватних будинків, а так само займається монтажем фундаментів і будь-якими іншими монолітними роботами. ТОВ "БМУ-5" має всі необхідні ліцензії, дозволи та допуски для виробництва будівельних робіт. ТОВ "БМУ-5" має власну будівельну базу, будівельну техніку та професійне обладнання необхідне для виконання усіх замовлень.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024