Косметика. Парфуми. Побутова хімія Воскресенська



Косметика. Парфуми. Побутова хімія :

Всього найменувань: 11, Переглядів: 190255

Магазин-бутік природної косметики «Гуру Масел»

Шоколадні масла, апельсинові скраби, ягідні бельди з чорницею і брусницею, анісові джеми, натуральні креми з екстракту яблук і виноградної кісточки... Ні, це не рай. Це магазин природної косметики «Гуру масел»! Побалуйте свою шкіру вишуканими делікатесами від миловарній компанії «СПИВАКЪ», TM Chocolatte, Savonry і майстерні Олесі Мустаевой (без синтетичних ПАР, ароматизаторів і штучних консервантів).

Тільки в магазинах «Гуру Масел» ви знайдете більше 80 різновидів 100% ефірних і базових масел, серед яких такі хіти як масла кокоса, бий і какао. Великий асортимент мила «з нуля», гелів для душу, пінок для вмивання і глиняних масок приємно здивує вас. Для особливо вибагливих поціновувачів Гуру підготував сульфідно-мулову грязь, масло для росту вій, мінеральну декоративну косметику, йогурти для тіла, еко-свічки ручної роботи, мильні горіхи, гребінці з натуральної деревини, сухе козяче молоко з пелюстками троянд і багато іншого!

Даруйте та дивуйте разом з Гуру! Для створення неповторного подарунка завжди в наявності сертифікати ручної роботи, а також подарункові коробочки - презентабельні і солідні, яскраві і веселі, маленькі і великі, з бантами і магнітами. Ваш подарунок оцінять по достоїнству, він буде вражати і нести величезну користь ☺

Гарні здорові волосся – це модно! Проблемна шкіра тепер у червоній книзі ^^ скажіть «Аста ла віста» зморшок і целюліту! За ваше тіло візьметься природа з її цілющою і неосяжної силою.

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024