Весільні салони Воронежа



Весільні салони :

Всього найменувань: 113, Переглядів: 170299

Майстерня декору «Весілля зі смаком» вже більше чотирьох років розробляє унікальний стиль для весільних заходів, здійснює прикраса свят будь-яких масштабів.
Можливості нашої майстерні декору нічим не обмежені, крім ваших бажань. Ми можемо здійснити втілення будь-яких технічно складних, грандіозних і незвичайних ідей. Надаємо послуги щодо створення букета й вінка на голову нареченій, браслетів для подруг, бутоньєрок, прикраси виїзних реєстрацій, залів і кортежів. Оформлення здійснюється тканинами, живими квітами та іншими матеріалами.
Розкажіть нам про ваших мріях, і ми створимо найкраще оформлення для весілля за вигідною для вас ціною. Всі елементи декору від запрошень до квіткових композицій будуть створені на вищому рівні і в одному стилі.

Http: /valentawedding.ru
Воронеж , Ленінський проспект, 7

тел. +7 (900) 309-61-97
Актуально на 01.01.2018

Салон весільної "AnnaBelle" пропонує Вашій увазі найрізноманітніші весільні, випускні і вечірні сукні, стилі яких дійсно неповторні: пишні, грецькі, прямі або класичні А-силуету; з красивих гладких тканин або мереживні; з важких або легких, повітряних тканин; довгі або короткі; класичні, білі або оригінально-кольорові.
Величезна кількість всіляких аксесуарів, індивідуальний підхід наших фахівців, доступні ціни, оптимальне співвідношення ціни та якості, гнучка система знижок допоможуть завершити Ваш образ і зробити його неповторним!
До швидкої зустрічі!)

Піротехніка за низькими цінами ,доставка, зручна форма оплати

Наша компанія розпочала свою діяльність в 2008 році і в даний час займає міцне положення в сфері організації весільних урочистостей. За цей час ми провели понад 300 святкових заходів, які незмінно високо оцінюються в словах щирої вдячності і подяки від наших клієнтів.

Наші співробітники пройшли навчання в кращій Школі Росії «Весільні секрети».

У 2013 році ми відкрили представництво Московської Школи «Весільні секрети» у Воронежі, і тепер проводимо регулярні безкоштовні Майстер-класи для майбутніх молодят!

Ми домоглися чималих успіхів завдяки професіоналізму, організаторським здібностям, чуйності, почуття такту і величезній працьовитості співробітників компанії.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024