Поліграфія Воронежа



Поліграфія :

Всього найменувань: 50, Переглядів: 113383

Візитки. Дисконти. Листівки. Блокноти. Наклейки. Каталоги. Календарі. Плакати. Флаєри. Буклети. І багато іншого...

повний цикл поліграфії: дизайн,верстка,друк,післядрукована обробка.Комплекс сучасного друкарського і постдрукарського обладнання.

Весь спектр поліграфічних послуг ,інтерент-магазин послуг та канцелярії
електронні книги ,розміщення в ЗМІ

ВИТОКИ
Воронеж , 394026, вул. Солнечеая, 33

тел. 239-55-54
Актуально на 01.01.2018

Наша продукція: книги в твердій палітурці (ниткошвейное скріплення), книги в м‘якій палітурці (термоклееве скріплення), брошури (проволокошвейное скріплення), самокопіювальні бланки, квитанції, бланки суворої звітності (з нумерацією та перфорацією), листівки (чорно-білі і повнокольорові), буклети, папки, посвідчення, дипломи, свідоцтва, журнали та книги обліку, календарі, візитки, обкладинка бухгалтерської та господарської документації.
Наші послуги: повнокольоровий офсетний друк, оперативна поліграфія, нумерація, перфорація, тверда палітурка книг, ниткошвейное скріплення книг, кругление блоків і корінців книг, термоклееве скріплення книг, бланків, проволокошвейное скріплення брошур, бланків, фальцювання, брошурування, біговка, вирубування (висікання), тиснення фольгою, фольгування, ламінація (рулонна, пакетна), розробка дизайн-макету, редагування, коректура тексту книг, виїзд менеджера до замовника, безкоштовна доставка до замовника готової продукції.

Візитки, буклети, календарі, друк на конвертах, дисках, якісна і недорога друк фотографій, палітурна продукція, надання послуг в області графічного дизайну та багато іншого.

Поліграфічний салон "Фортуна" пропонує воронежцам 3D друк вакуумним пресом на кружках, футболках, тарілочках, кристалах, на панелях для айфона, друк на чарках і дисках. З вересня 2013 року запущено новий проект - фотодрук на шпалерах, фресках і полотнах. Екологічна друк проводиться на латексному плоттері, яку можна використовувати в спальнях, дитячих кімнатах і навіть дитячих установах. Спектр послуг нашого салону різноманітний. Ми намагаємося завжди йти в ногу з часом. Надаючи якісні послуги і використовуючи індивідуальний підхід до кожного клієнта, виконуючи замовлення вчасно.
Основною нашою діяльністю є:

- тиражування,
- повноколірний,
- широкоформатний друк,
- виготовлення візиток,
- дипломів,
- календарів,
- буклетів,
- ламінування (в тому числі і широкоформатне),
- виготовлення сувенірної продукції,
- публікація книжкових видань

і багато іншого. З повною інформацією можна ознайомитися на сайті і групі ВКонтакте , а також по наших телефонах.

Креатив. Дизайн. Фотозйомка.Тексти.
Професійно і повністю "з нуля", підготуємо брошуру, буклет, яскравий настінний календар, візитки. листівки, фотоальбоми.

Студія графічного дизайну ЯDESIGNER у Воронежі, розробка фірмового стилю, дизайн поліграфії, Web-дизайн, зовнішня реклама, упаковка,вхідні групи.

Друкарня Діамант пропонує послуги по виробництву якісної поліграфічної продукції, недорого у короткі строки.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024