Кур'єри, служби доставки Воронежа



Кур'єри, служби доставки :

Всього найменувань: 109, Переглядів: 194679
Авто Кур‘єр
Воронеж , вулиця Кардашова, 4

тел. +7 (919) 231-61-96
Актуально на 01.01.2018

Ми пропонуємо клієнтам доставку всіх необхідних товарів на будинок. Завжди в наявності більше 80 000 товарів.
У нашому інтернет - гіпермаркеті ви зможете легко знайти: продукти, дитячі товари, побутову хімію, косметику, товари для дому.
Наш сайт: Хлопотофф.рф

Компанія Пєчкін v. 3.6 спеціалізується на кур‘єрській доставці для інтернет-магазинів р. Воронежа. Терміни доставки: 4 години 24 години 48 годин. Діє спеціальна програма знижок для постійних клієнтів!

Edelweiss пропонує доставку букетів на будь-який смак вашим коханим, рідним і близьким. Доставка у Воронежі можлива вже через 1-2 години після оплати замовлення. Замовити легко - вибирайте букет в нашому інтернет-магазині, натисніть "замовити", заповніть форму замовлення (дата і час доставки, адреса та інші деталі), після чого виберіть бажаний спосіб оплати. Ми приймаємо Visa/Mastercard, включаючи сберкарты, готівку, електронні гаманці, банківський переказ.
Компанія Edelweiss цілодобово і без вихідних працює для вас! Для отримання потрібної вам інформації ви можете зателефонувати за єдиної гарячої лінії (безкоштовно для дзвінків з РФ) 8 (800) 555-55-96.

- Більше 1000 букетів на вибір від 990 руб
- 4 роки роботи, 15 990 створених букетів
- Свіжі квіти 7 днів на тиждень
- Безкоштовна доставка замовлень від 2500 руб

Компанія представляє найбільший квітковий салон-магазин у місті Воронеж. Спеціалізується вона на продажу і доставки квіткової продукції. У її асортименті можна побачити різні види квітів і зелених рослин.
Салон квітів у Воронежі пропонує продаж готових букетів або складання букета з урахуванням побажань покупця. Досвідчені флористи вміло підбирають рослини і поєднують стилі, крім цього, компанія пропонує доставку букетів на будинок або в офіси.
Оформити заявку на букет можна за допомогою телефонного дзвінка або через онлайн форму на сайті компанії.

Доставка свіжих квітів у Воронежі! Недорого. Великий вибір квітів, букети будь-якої складності. Всі способи оплати. Інформування про статус замовлення. В якості звіту – фото одержувача з букетом!

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

11

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024