Вантажні автомобілі і вантажна техніка Воронежа



Вантажні автомобілі і вантажна техніка :

Всього найменувань: 50, Переглядів: 117588
Гидрокор36, ТОВ
Воронеж , вул. Волгоградська, 30н

тел. +7 (908) 141-71-99
Актуально на 01.01.2018

- послуги екскаватор caterpillar на колісній платформі 1600р/год
- КАМАЗ самоскид 15тн. - 900р/год
- КАМАЗ самоскид 20 тн - 1000р/год
- маніпулятор бортовий DAF - ціна договірна

Майже півстоліття ВАТ «Механізатор» (колишнє Управління механізації № 1 у складі Воронезького територіального управління будівництва Мінбуду СРСР) надає послуги з обслуговування та ремонту вантажного автотранспорту та обладнання.

Акціонерне товариство займає стійке положення на ринку, забезпечуючи діагностику, якісний ремонт і технічне обслуговування транспорту організацій Воронежа та області, а також виконує замовлення приватних осіб. Цьому сприяє потужна технічна база.

За роки своєї діяльності організація брала участь у будівництві багатьох значних об‘єктів – Воронезького водосховища, Россошанському хімзаводу, Павловського Гзк, металургійного комбінату в Рибниці (Молдова), селища і станції Муртыгит (БАМ), багатьох інших комбінатів і заводів. Разом з усіма відновлювала міста Ташкент і Ленінакан, працювала на ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Будувала необхідні місту Воронеж об‘єкти, такі як Будинок побуту, кінотеатр «Пролетар», Цирк, обласна клінічна лікарня, ЛШМД та багато інших.

На рахунку ВАТ «Механізатор» - участь і в будівництві великої кількості житлових будинків, в тому числі каркасних, поліпшеного планування, в усіх районах р. Воронежа, а також у Новій Усмані, Росоші, Борисоглібськ, Калаче, Павловську та інших містах області.

І сьогодні на багатьох об‘єктах міста працюють вантажопідйомні механізми цього підприємства. Вони задіяні у будівництві житлових будинків по вулицях Шишкова, Лизюкова, 9-го Січня, Ломоносова, Московський пр-кт, Ф. Енгельса, Ростовської, в будівництві тваринницького комплексу в Рамонском районі, автоцентру по вул. 9-го Січня, в будівництві житлового масиву в п. Відрадне та ін. Крани працюють на об‘єктах Воронезької області, а також в Липецькій, Тамбовській областях.

Основний і постійний замовник ВАТ «Механізатор» - ВАТ «ДБК». Ведеться спільна робота з ВАТ «Воронежстрой», ВАТ «ВолГОстроительное», ВАТ «ВАПСК», ТОВ «Будівельник», ТОВ Інвестиційна будівельна фірма «СТЕЛ», ТОВ «Гражданпроект», ТОВ «МонтажГрупп» та ін.

ВАТ «Механізатор» неодноразово нагороджувався почесними грамотами Воронезької області та міський Дум. Є переможцем щорічного конкурсу на кращу будівельну організацію: у 2005 році колективу було вручено Диплом 1 ступеня щорічного обласного конкурсу на кращу будівельну організацію. У 2006 році за великий внесок у розвиток будівельного комплексу колектив нагороджений Дипломом Російського Союзу будівельників.

Вантажопідйомне обладнання – невід‘ємна частина виробничого процесу, без якого не обходиться жодне велике підприємство країни.

Наша продукція застосовується в багатьох галузях промисловості, таких як: лісова, нафто-газова, енергетична, гірничо-видобувна, машинобудівна, хімічна, суднобудівна, металургійна,
атомна тощо

Динамічно розвивається компанія «ТехПром» готова запропонувати Вам повний спектр якісного вантажопідйомного обладнання за прийнятною ціною. Фахівці підприємства завжди допоможуть зробити правильний вибір, а конструкторський відділ та високі виробничі потужності дозволять вирішити навіть найскладніші
технічні завдання.

Сьогодні «ТехПром» - одне з найперспективніших та успішних підприємств Чорнозем‘я, яке вдало зарекомендувало себе як надійний партнер і постачальник, націлений на довгострокову співпрацю
зі своїми партнерами.

Мегаполіс XXI
Воронеж , 394051, вул. Героїв Сибіряків, 33

тел. 293-16-19
Актуально на 01.01.2018

Компанія ТОВ Торговий Дім "Мегаполіс XXI" здійснює перевезення вантажів автомобільним транспортом по місту Воронежу, а так само по Воронезькій області і Росії. Доставка збірних вантажів. Також здійснюємо перевезення сільськогосподарської продукції автомобілями - зерновозами.

Автобаза № 36
Воронеж , просп. Праці, 157

тел. +7 (4732) 27-28-28
Актуально на 01.01.2018
Автоснаб
Воронеж , вул. Волгоградська, 30

тел. +7 (4732) 47-58-52
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024