Приватні клініки та медичні центри Воронежа



Приватні клініки та медичні центри :

Всього найменувань: 458, Переглядів: 543340
Альтерамед-Ритейл
Воронеж , Ленінський пр-т, 16

тел. 280-10-71
Актуально на 01.01.2018

Перша професійна мережа ортопедичних салонів "АльтераМед" займається роздрібним продажем ортопедичних изделе населенню.

Новий медичний центр DMZ ( Deutsches Medizinisches Zentrum) – це не тільки сучасні стандарти та високу якість послуг, але і унікальна можливість очної консультації у кваліфікованих лікарів з Німеччини. У штат клініки входять німецькі фахівці – професори і лікарі, які паралельно працюють у кращих європейських клініках і медичних університетах. Всі лікарі мають у своєму активі багатий досвід, володіють великою базою знань по своїй спеціалізації, регулярно вдосконалюють професійний рівень. Вони можуть поставити максимально точний діагноз і призначити грамотне лікування навіть у найважчих випадках

Якщо ви шукаєте медичні центри Воронежа, які надають всебічні та якісні профільні послуги, – звертайтеся в «Ес Клас Клінік». Лікарі медцентру допоможуть вам вирішити самі делікатні питання швидко і без болю.

Широкий спектр послуг з діагностики та лікування різних видів захворювань. Конкурентні ціни. Детальна інформація http://vitamed-vrn.ru/price/

Долбня Ольга Галиковна, ІП ...
Воронеж , Бульвар Перемоги, 30

тел. 8 (473) 290-28-84
Актуально на 01.01.2018

Ефективна профілактика і оздоровлення сколіозів, хондрозов, остеохондрозів, плоскостопості, опорно-рухового апарату, серцево-судинної і нервової систем, поліпшення кровообігу і обміну речовин. Антицелюлітна програма.

Санаторій "Дон" - філія АТ "РЖД-ЗДОРОВ‘Я" пропонує: санаторно-курортне лікування; амбулаторне лікування (денний стаціонар); програми оздоровлення та відпочинку для дорослих та дітей (у санаторій беруть з дітьми будь-якого віку, прийом веде педіатр); готельні послуги; проведення ділових та корпоративних заходів; проведення урочистостей та весіль.
До послуг гостей - соляна печера, кімната ароматерапії, інфрачервона сауна, косметологічні послуги.
Конференц-зал - 130 місць, банкетний зал - 150 місць, альтанка для заходів на відкритому повітрі - до 50 місць.
Спектр можливостей для клієнтів включає повний комплекс фізіотерапевтичних послуг, лікування зміненої повітряним середовищем і бальнеопроцедури, грязелікування, комплекс мануальної терапії та кінезіології, радоно - та озонотерапію.
Санаторій має загальнотерапевтичний профіль і спеціалізується на лікуванні хвороб кістково-м‘язової системи та сполучної тканини. Лікувальні програми санаторію «Дон» традиційно ефективні при артрозах, остеохондрозах, подагрі та інших захворюваннях опорно-рухового апарату, суглобів, м‘язової і сполучної тканини, а також захворюваннях нервової системи, дерматитах і псориазах, алергіях, загальне зниження імунітету.

Центр клінічної офтальмології «Медінвест» пропонує свої послуги з лікування та діагностики захворювань очей. Будь-яка проблема, будь то рідкісна або поширене офтальмологічне захворювання, може бути вирішена фахівцями нашого центру.
У своїй роботі ми використовуємо новітні розробки з США, Японії, Німеччині. Досконалість застосовуваних технологій дозволяє нам проводити всі види лікування амбулаторно. Це не тільки економить ваш час (ви будете вдома вже в день операції), але і гроші (вам не доведеться оплачувати перебування в стаціонарі).
За роки роботи ми накопичили по-справжньому безцінний досвід, який дозволяє нам стверджувати: сьогодні не потрібно їхати в Європу або Америку. Будь-яка проблема, пов‘язана із зором можна вирішити на найвищому рівні, не залишаючи Воронеж.

Сомнологический центр, поліклініка

Лікування: КибеНож, Томотерапия, Хіміотерапія. Діагностика: ПЕТ/КТ, МРТ, КТ, УЗД, Лабораторія

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

46

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024