Аварійні та диспетчерські служби Воронежа



Аварійні та диспетчерські служби :

Всього найменувань: 38, Переглядів: 177793

Виконання энергообследования, складання енергетичного паспорта підприємства, послуги електротехнічної лабораторії до 1000 В.

Основний напрямок нашої діяльності – юридичний супровід корпоративної та підприємницької діяльності. Ми спеціалізуємося на наданні правової допомоги російському та іноземному бізнесу при вирішенні податкових питань, у галузі митного права, по корпоративним операціям і комерційних спорів.

Евакуація легкового і вантажного транспорту, цілодобово

«Ремонтно-будівельна компанія Вертикаль» постійно стежить за новинками, що з‘являються на будівельному ринку. Ми застосовуємо у своїй роботі тільки самі сучасні технології, матеріали і обладнання, що дозволяє нам добиватися високої якості і швидкості виконання робіт.

Будь-які аварійні ситуації. Водопровід, опалення, каналізація, електрика.

Автомийний комплекс МОЄМУ-ЛЕТИМО - самий повний спектр послуг по догляду за автомобілем. В нашому комплексі представлені всі найпопулярніші і затребувані види робіт по мийці автомобіля з використанням автохімії і технологій німецького концерну Koch Chemie Unna.

Ми надаємо своїм клієнтам високоякісні послуги з використанням автохімії німецького концерну Koch Chemie Unna.
У своїй роботі ми використовуємо найсучасніші технології для досягнення блискучого результату.
Наші фахівці завжди проконсультують Вас з будь-яких питань мийки автомобіля, полірування ЛКП та хімчистки салону автомобіля.
Багаторічний досвід роботи і професіоналізм є гарантією незмінно чудового результату по догляду за Вашим автомобілем!

Результат нашої мийки: збереження інтер‘єру та екстер‘єру вашого автомобіля протягом усього терміну експлуатації

В нашому комплексі Ви зможете помити свій автомобіль за найбільш доступними цінами у Воронежі. А що б уникнути очікувань і черг, рекомендуємо Вам скористатися послугою попереднього запису.

Зателефонуйте по телефону, узгодьте з адміністратором автомийки зручний для Вас час, і Ви зможете без зайвих очікувань привести Ваш автомобіль в бездоганний вигляд.

У багатьох з нас є власний автомобіль, і ми насолоджуємося водінням авто, особливо коли він чистий і блискучий. З цієї причини автомийки залишаються популярними і необхідними, незважаючи ні на що. Зручність мийки машини, її якість і ефективність багато в чому залежать від хімічних засобів, які нею використовуються.

В нашій роботі ми цінуємо якість і результат, тому ми використовуємо тільки кращу автохімію і автокосметику фірми Koch.

Koch-Chemie – виробник високоякісних професійних засобів по догляду та відновлення зовнішнього вигляду автомобілів з Німеччини.

Ми впевнені, що в нашій роботі результат багато в чому залежить від досвіду і професіоналізму персоналу. І наші працівники володіють всіма необхідними якостями для ефективної роботи.

Наші співробітники пройшли навчання і по теперішній час проходять постійні стажування та курси підвищення кваліфікації під керівництвом фахівців компанії Koch. Відповідно, у нас працюють висококваліфіковані і володіють відмінним практичним досвідом фахівці.

«KCU» - Koch-Chemie Unna - Німецький лідер у виробництві автохімії та автокосметики класу преміум. Компанія заснована в 1968 році. Сьогодні завдяки розвитку і застосування наукомістких (нано) технологій продукція Koch-Chemie стрімко завойовує симпатії провідних автоконцернів і власників престижних авто в усьому світі. При цьому компанія розширює сферу діяльності. Незважаючи на те, що в Європі та США технології захисної обробки лакофарбового покриття, скла та салону автомобіля застосовуються вже кілька десятиліть, в Росії така практика тільки починає розвиватися. Однак, поява на російському ринку такого лідера, як Koch-Chemie, виводить галузь на найвищий рівень. Більше 40 років тому талановитий німецький хімік Аксель Кох заснував Koch-Chemie і визначив головний напрямок розвитку компанії - виробництво професійної автохімії. Старт виявився більш ніж вдалим: кілька продуктів сподобалося експертам концерну Mercedes, і Koch-Chemie увійшла в число офіційних постачальників німецького автогіганта. Трохи пізніше подібні контракти уклали такі марки, як BMW, Audi, Volkswagen, Maybach.

З дня підстави виробництво, науково-дослідні лабораторії і штаб-квартира Koch-Chemie незмінно перебувають в місті Унна (Німеччина), що сприяє стабільності якості продукції. Сучасний асортимент Koch-Chemie являє собою більш 200 найменувань автохимических коштів. Серед них препарати для різних видів миття, чищення, полірування та консервації деталей салону, кузова та силового агрегату автомобіля, а також ряд спеціалізованих приладів для обробки: різного виду щітки, губки, серветки та інше.

Чесний і професійний автосервіс, який не боїться пускати клієнтів в ремзону і давати гарантію на свою роботу! Наш головний принцип простий - ЯКІСНИЙ РЕМОНТ + ЯКІСНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ.Автотехцентр ОРБІТА(р. Воронеж, 9января 260б) співпрацює з організаціями та приватними особами.У своїй роботі ми використовуємо тільки якісні запасні частини і праця грамотних і кваліфікованих механіків.Наші механіки і майстри порядні люди. Ми наймаємо і навчаємо тільки таких. Ми прагнемо бути справедливими і чесними і ставимося до клієнтів так, як ми хотіли б, щоб ставилися до нас - з повагою і увагою.Наші співробітники НЕ розмовляють з клієнтами зверхньо. Ваші питання і сумніви дають нам можливість краще розуміти ваші потреби. Тільки після цього ми можемо запропонувати вам найкраще рішення проблем з автомобілем.Ми говоримо з вами на простій і зрозумілій мові. Ніяких незрозумілих технічних термнинов, від яких болить голова. Адже якщо ви не розумієте про що ми говоримо, то як ви можете прийняти правильне рішення якого потребує ваш автомобіль?6 причин звернутися саме в наш автосервіс:1) Ми ремонтуємо тільки те, що реально потребує ремонту. Ми ніколи не надаємо тиску на клієнтів з метою нав‘язати непотрібні роботи. По всіх питаннях ми завжди дамо вам необхідні консультации2) НІЯКИХ СЮРПРИЗІВ - без вашої згоди ми не проводимо ніяких додаткових ремонтних робіт і не підвищуємо смету3) На всі роботи і запчастини ми даємо гарантию4) Ми використовуємо новітнє діагностичне та ремонтне обладнання, що дозволяє нам усувати несправності з першого раза5) Чиста, світла і зручна клієнтська зона, де ви можете з комфортом розташуватися, поки над вашим автомобілем працюють наші механики6) ЯКІСТЬ і збереження гарантії на новий автомобіль - всі наші послуги сертифіковані

Студія хореографії «Пілатес і Балет» проводить заняття з класичного балету (хореографії):

1. Молодші групи: хлопчики і дівчатка 3-10 років.
2. Підліткові групи: хлопчики і дівчатка 11-18 років.
3. Дорослі групи.

А так само індивідуальні заняття на тренажері Пілатес Реформер за програмами:
1. Програма для зниження ваги.
2. Програма для вагітних. Заняття Пілатес в післяпологовому періоді.
3. Програма реабілітації спортсменів і танцюристів після травм.
4. Програма для спортсменів і танцюристів, які бажають підвищити свої професійні результати.

- Паспорт безпеки небезпечного об‘єкта (ОПН);
- План попередження та ліквідації аварійних розливів нафти і нафтопродуктів (ПЛАРН);
- Оцінка готовності об‘єкта до попередження і ліквідації надзвичайних ситуацій;
- План локалізації аварійних ситуацій (ПЛАС);
- План цивільної оборони об‘єкта (План);
План локалізації і ліквідації пожежонебезпечних ситуацій і пожеж;
- Паспорт антитерористичної захищеності (Паспорта антитерору);
- НОР (Проведення пожежного аудиту);
- Обов‘язкове страхування цивільної відповідальності власника небезпечного об‘єкта за заподіяння шкоди в результаті аварії на небезпечному об‘єкті;
- План дій у разі виникнення НС на об‘єкті (План дій у НС);
- Інструкція про заходи пожежної безпеки;
- План ліквідації аварій (ПЛА)

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024