Приватні клініки та медичні центри Тимашевськ



Приватні клініки та медичні центри :

Всього найменувань: 13, Переглядів: 543819

Всеросійська довідкова реабілітаційних центрів та наркологічних клінік.
Наші консультанти підберуть для вас професійне заклад для лікування алкоголізму, наркоманії, інших залежностей: лікарі, психологи, пацієнти або люди, просто стурбовані наркологічної ситуацією в Росії, ви отримаєте професійну і висококваліфіковану консультацію, заощадивши ваш час і гроші. Швидко, ефективно і анонімно.

Центр повернув до повноцінного здорового життя вже понад 217 осіб. Особливістю нашого реабілітаційного центру є комплексний підхід. Ми працюємо як з фізіологічної, так і з психологічною залежністю. Програма, за якою ми працюємо, визнана кращою в 2017 році. Але найголовніше — в центрі створені всі умови, щоб ваш близька людина був оточений турботою і увагою, що є найважливішим елементом ефективного курсу реабілітації. Для повного лікування від наркоманії та алкоголізму людині необхідно усвідомити, що залежність заподіює тяжку шкоду не тільки йому, але і членам його сім‘ї, становища в суспільстві. Кваліфіковані психологи-консультанти реабілітаційного центру приділяють велику увагу мотиваційній частині залежного. Центр працює в повній відповідності із законодавством РФ і надає послуги соціальної немедичною реабілітації на території Росії.

Виведення з запою в Тимашевске проводиться в стаціонарі або вдома. На виклик, що надійшов на пост клініки, поїде бригада наркологів і психіатрів, які проведуть примусове вытрезвление.

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024