Ресторани, кафе Серпухова



Ресторани, кафе :

Всього найменувань: 139, Переглядів: 409777

Нове дивовижне місце, де Ви можете насолодитися прекрасним ввечері в компанії друзів, ділових партнерів, а також провести сімейний або романтичну вечерю.

Sanrise
Серпухов , вул. Хіміків, 26б

тел. +7 (4967) 76-47-28
Актуально на 01.01.2018

Кафе-бар "Sanrise" запрошує на романтичні вечори,вечеря при свічках. Авторська та європейська кухня. Ввічливе обслуговування.Караоке.Кальян.Кожну суботу жива музика-виступ Юлії Райз!!! Шоу програми. Акустичні концерти зірок російської естради.

Баварія
Серпухов , вул. Хіміків, 26б

тел. +7 (915) 205-48-34
Актуально на 01.01.2018

Пивний бар "Баварія". Частка Німеччини в місті Серпухов. Завжди свіже розливне пиво різних сортів. Баварська кухня.Кальян за стародавніми рецептами.Перегляд спортивних трансляцій на великих екранах.Знижки Для постійних відвідувачів та участь у розіграші квитків на футбол.Щонеділі "День задоволеного Баварця" - пиво зі знижкою!!!

Європейська кухня.Страви на мангалі.Банкети,фуршети,корпоративні вечори,дитячі свята.Більярд,настільний теніс,кальян.

Двері ресторану "Шафран" відкриті для наших дорогих гостей з 10:00 і до 24:00 (пт.і сб. до 02:00). У нас Ви можете із задоволенням провести час у колі своїх друзів, смачно поїсти, відпочити душею та зануритися у чудову атмосферу. У нас в гостях плин часу сповільнюється і Ви зможете насолодитися зігріваючими супами, щільними м‘ясними і овочевими стравами,шашликами, солодкими десертами. Ми пропонуємо покуштувати прекрасні напої, фруктові соки, тонкі вина, терпкі коньяки і, звичайно, головний східний напій - чай.

У нашому рестрані ви можете замовити банкет,корпоратив,відсвяткувати день народження,ювілей,новий рік і святкове торжество.
Для невеликої компанії у нас є затишний VIP - кобинка
Приходьте до нас у гості і Ви залишитеся нашими друзями на багато років. Тактовне, ненав‘язливе, але, в той же час, уважне обслуговування, затишна атмосфера, а також співвідношення ціни і якості подарують Вам приємні емоції і масу радісних моментів.

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024