Ремонт телефонів Серпухова



Ремонт телефонів :

Всього найменувань: 13, Переглядів: 169982

Авторизований сервісний центр «сервіс плаза» пропонує якісне обслуговування телефонів (смартфонів), планшетних комп‘ютерів, фотоапаратів і дзеркальних об‘єктивів, ноутбуків, моніторів, телевізорів, комп‘ютерів з гарантією 3 місяці!
Ми відновлюємо працездатність механічно пошкодженої техніки, техніки пошкодженої потрапляння рідин, міняємо корпусні частини і корпусу цілком, заміна дисплеїв, сенсорних панелей, динаміків і мікрофонів, роз‘ємів і так далі... Заміна мікросхем і паяння дрібних електричних елементів друкованих плат!
Відновлюємо апарати після невдалої прошивки або невдалого ремонту!

Якщо у Вас розбився дисплей або виявилася інша поломка у вашому девайсі, звертаючись до нас, Ви завжди можете бути впевнені в тому, що ремонт техніки буде виконано якісно у відповідності з вимогами виробника згідно сервісній документації.

Ремонт мобільних телефонів. Ремонт телефонів Nokia, Sony, Samsung, iPhone, Alcatel, LG, Philips і ін

Сервіс плаза Серпухов надає повний комплекс послуг з ремонту стільникових телефонів в Серпухові. Ремонт стільникових телефонів включає безкоштовну діагностику (при згоді на ремонт), експрес-обслуговування без націнок за терміновість, в тому числі оновлення встановленого програмного забезпечення.

Сервісний центр "Сервіс плаза" проводить ремонт мобільних телефонів будь-якої складності.

Ми ремонтуємо стільникові телефони всіх виробників: ремонт стільникових телефонів Nokia, Samsung, Sony, Apple, HTC, Lenovo, ASUS, BlackBerry, LG і ін
Для нас важливо в найкоротші строки виконати ремонт Вашого стільникового телефону і з максимальною гарантією!

Швидкий ремонт стільникових телефонів в Серпухові.
У 80% ремонт стільникових телефонів в нашому сервісному центрі проводиться в присутності клієнта.

При наявності запчастини на нашому складі ремонт займає, як правило, не більше години, якщо ж деталей на складі немає, Ви можете залишити попереднє замовлення на запчастину і приїхати вже коли запчастина буде в сервісі.

Ремонт стільникових телефонів ...
Серпухов , вул. Ворошилова, 133а

тел. +7 (926) 164-12-34
Актуально на 01.01.2018

1

2

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024