Охоронні підприємства і системи Серпухова



Охоронні підприємства і системи :

Всього найменувань: 45, Переглядів: 300202
Металлопроект, ТОВ
Серпухов , 142200, вул. Берегова, 2"б"

тел. +7 (910) 437-97-75
Актуально на 01.01.2018

Установка домофона, установка і ремонт домофонних дверей. Відео спостереження. СКУД. Охоронні сигналізації.

ТОВ "Прайм-систем" веде активну діяльність з проектування, монтажу та технічного обслуговування систем АВТОМАТИЧНОЇ ПОЖЕЖНОЇ СИГНАЛІЗАЦІЇ (АПС), ОПОВІЩЕННЯ І УПРАВЛІННЯ ЕВАКУАЦІЄЮ (СОУЭ), ДИМОВИДАЛЕННЯ (ПЕКЛІ), ПОЖЕЖОГАСІННЯ (АСПТ), КОНТРОЛЮ ДОСТУПУ (СКУД), ДОМОФОНІВ (аудіо і відео), ВІДЕОСПОСТЕРЕЖЕННЯ.

ТОВ «Прайм-систем» обслуговує зазначені системи в багатоповерхових житлових будинках, складських, офісних, торговельних і виробничих приміщеннях знаходяться на території міст Серпухов, Чехів і їх районів.

З нами співпрацюють такі організації як: ТРК «Б-клас», ТЦ «Плаза», ТЦ «Елефант», ТЦ «Гермес», ЗАТ «Керамзит», ТОВ КК «ЕРС-Серпухов+», ТОВ КК «Добрий дім», КК ТОВ «Бытовик-ЖКГ», КК ТОВ «Житловик», ТОВ КК «Пловдив», АТ «Діксі Південь» і ряд інших компаній, список яких постійно зростає.

Весь спектр послуг, які пропонує компанія «Прайм-систем», виконуються тільки висококваліфікованими фахівцями у відповідності з існуючими вимогами Дбн та ДСТУ. Ми маємо всі види ліцензій, необхідних для діяльності гарантуємо успішне проходження будь-яких перевірок, що проводяться після закінчення робіт.

Компанія «ФРАГМЕНТ» здійснює повний комплекс послуг по впровадженню систем безпеки:технічне завдання, проектування, монтаж, встановлення, налагодження та обслуговування систем відеоспостереження, охоронно-пожежної сигналізації, контролю і управління доступом в їх гарантійний і після гарантійний період.

Надаємо всі види охоронних послуг згідно з отриманою ліцензією.

Пультова охорона, охоронні послуги, монтаж систем безпеки

фізична та пультова охорона (охоронні системи)

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024