Дизайн інтер'єра Серпухова



Дизайн інтер'єра :

Всього найменувань: 22, Переглядів: 120680

Дизайн студія DOM-3D пропонує послуги планування інтер‘єрів заміських будинків і котеджів, квартир та офісних приміщень, проведення оздоблювальних і ремонтних робіт. Тут працюють найкращі фахівці, які мають великий досвід у сфері розробки інтер‘єрів, стежать за останніми тенденціями в цьому напрямку, володіють високим професіоналізмом і креативним підходом при вирішенні будь-якої задачі.
Чому варто звернутися в дизайн студію DOM-3D
• Дизайн студія DOM-3D пропонує широкий спектр послуг – розробка дизайн-проектів, виконання ремонтних та оздоблювальних робіт, виробництво корпусних меблів, гарантійне обслуговування.
• У компанії DOM-3D працюють кращі фахівці, які допоможуть реалізувати навіть найскладніші дизайнерські рішення. Для них розробка дизайн-проектів – не просто робота, це улюблене заняття, спосіб життя. Кожен проект відрізняється смаком і стилем, унікальністю і неповторністю. Фахівці дизайн-студії DOM-3D вкладають в розробку дизайн-проектів не тільки всі свої навички та вміння, а й душу. А це найголовніше в творчій роботі.
• Доступна вартість послуг. Ми не встановлюємо завищені розцінки на свої послуги. Дизайн-проекти, ремонтні та оздоблювальні роботи доступні для широкого кола людей. Для зручності своїх клієнтів ми розробили кілька проектів – ексклюзивний, базовий, преміум. Це дозволяє вибрати варіант, який влаштовуватиме і за ціною, і за якістю. Також ми надаємо консультації з будь-яких питань, пов‘язаних з розробкою дизайн-проектів і виконанням ремонтних та оздоблювальних робіт.
Дизайн студія DOM-3D допоможе втілити вашу мрію про комфортному і затишному будинку в реальність.

Привіт! Я Лена «весела шатенка» і дизайнер інтер‘єру. Мені 30 років і я живу в Серпухові, Росія. Я допитлива, і я завжди шукаю нові виклики! Професіоналізм, цілеспрямованість, пунктуальність і пристрасть в основі кожного мого проекту. Але... я скопіювала це опис, тому що я дуже зайнята роботою, яку я люблю!!...

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024