Агентства нерухомості Серпухова



Агентства нерухомості :

Всього найменувань: 101, Переглядів: 274399

Агентство нерухомості "ИНВЕСТСЕРПУХОВ" займається будь-якими видами операцій з нерухомістю. Ми надаємо широкий вибір нерухомості в р. Серпухов і Серпуховському районі.
Наші послуги:
- Купівля-продаж готового житла на вторинному ринку, гаражів, дач, земельних ділянок, квартир, котеджів, будинків, комерційної нерухомості
- Купівля квартир у новобудовах
- Оформлення іпотеки
- Проведення консультацій
- Юридичний супровід угоди
- Робота з материнським капіталом, житловими сертифікатами
- Допомога в оформленні податкового вирахування
- Допомога в приватизації
- Оцінка нерухомості
- Вступ у спадщину
Ми робимо все, щоб наш клієнт залишався задоволений результатом, звертався до нас знову і рекомендував нас своїм близьким і друзям. Ми не прагнемо у своїй роботі до кількості, робимо акцент на якість, до кожного клієнта намагаємося ставитися максимально уважно.

Кадастровий інженер Куликов Н. Ю. ...
Серпухов , вул. Радянська, 76

тел. 8 (926) 093-27-03
Актуально на 01.01.2018

Надаю всі види кадастрових та геодезичних послуг (межування, оформлення будинку, виготовлення технічного плану, винесення меж ділянки, топографічна зйомка, отримання дозволу на будівництво, реєстрація нерухомості, супровід угод і багато іншого). Успішний досвід роботи більше 10 років. Доступні ціни та висока якість виконання всіх робіт.

Серпуховская служба нерухомості - ця служба, яка надає своїм клієнтам повний спектр посередницьких та консультаційних послуг найвищої якості з величезною відповідальністю, розумінням і тактовністю. Наш досвід роботи більше 10 років. Той факт, що Серпуховская служба нерухомості продовжує динамічно розвиватися і продовжує успішно відповідати на виклики часу, свідчить про правильність вибору стратегічного курсу.

1

2

3

4

5

6

7

8

... 

11

Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024