Вищі навчальні заклади Санкт-Петербурга



Вищі навчальні заклади :

Всього найменувань: 1630, Переглядів: 218644

Семінари,
підвищення кваліфікації з видачею посвідчення (72 години),
проф. перепідготовка з видачею диплома (понад 500 годин),
дистанційні курси,
комп‘ютерні курси,
курси для початківців,
курси для державних (муніципальних) установ,
курси для проектувальників і Гіпов
за напрямами:
Бухгалтерський і податковий облік;
Фінанси, економіка;
Управління персоналом, кадрове діловодство;
Адміністративне управління;
Програми організації та проведення заходів, які реалізуються НП «НОУР» здійснюються за трьома основними напрямками: професійна перепідготовка, підвищення кваліфікації, навчальні семінари.
Слухачам з Санкт-Петербурга та інших регіонів Росії надається можливість отримати якісні актуальні знання в стислі терміни. Програми орієнтовані на керівників організацій та установ різних форм власності, топ-менеджерів, фахівців різних відділів і служб: відділу кадрів, бухгалтерських, економічних і фінансових служб, кошторисного відділу, служб головного інженера, діловодів та секретарів. Програми оперативно враховують всі зміни нормативної бази.
Дані програми підготовлені провідними фахівцями-практиками та викладачами провідних Вузів Санкт-Петербурга за спеціально розробленими для НП «НОУР» тем.
Навчання в НП «НОУР» – це оптимальний і надійний спосіб отримати актуальну достовірну інформацію з урахуванням останніх змін і доповнень в законодавстві РФ, а також комплект нормативних документів за темою навчання.

Для отримання ліцензії МНС або допуску СРО розроблені програми підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів, відповідальних за якість виконуваних робіт за всіма напрямками діяльності. Нагадуємо, що кожен фахівець повинен підвищувати свою кваліфікацію не рідше одного разу в 5 років.
Для фахівців, що не мають досвіду роботи у галузі та працівників підприємства (монтажників, водіїв, рятувальників) розроблені програми початкової підготовки, що дають загальну теоретичну базу і початкові практичні навички, що дозволяють отримати значну економію сил і засобів у порівнянні з організацією стажування і наставництва за основним місцем роботи.
Керівники, фахівці та працівники організацій, відповідальні за пожежну безпеку, навчаються пожежно-технічного мінімуму за спеціальними програмами, що враховують специфіку і пожежну небезпеку їх підприємства та адміністративні повноваження.
Навчання проводиться на платній основі, очно і дистанційно.
Видаються посвідчення встановленого зразка.

Striges – тренінги та семінари в Санкт-Петербурзі, Росії і СНД, бізнес-тренінги, бізнес-семінари, відкриті тренінги, оцінка персоналу, підвищення ефективності управління персоналом, управління робочим часом

З 1999 року методично-консультативний центр «Тетра» займається питаннями управління людськими ресурсами та навчання персоналу.

Спеціалізуючись на корпоративному ринку освітніх послуг, ми здійснюємо організацію навчання іноземним мовам, проведення короткострокових вузькоспеціалізованих мовних тренінгів, бізнес-тренінгів і семінарів для корпоративних клієнтів, послуги синхронного та послідовного перекладу на конференціях і переговорах. Нас рекомендують своїм діловим партнерам, тому що ми надаємо високу якість навчання в поєднанні з гнучким і уважним підходом до Замовника.

Юридична консультація та юридичні послуги в Санкт-Петербурзі.
Юридичні послуги, консультація, допомога юристів адвокатів від найстарішої і найбільш авторитетною в Санкт-Петербурзі і Росії Колегії Адвокатів Наришкіних за Арбітражним питань Банкрутства (Неспроможності), Цивільним питань, Земельних питань, Корпоративних (Комерційним) питань, Спадковим питань, Патентних питань, Митних питань, а так само бути Представником у суді загальної юрисдикції, арбітражному суді, третейському суді, державних органах влади, складних переговорних справах.

Юридична компанія Gramma Legal – ваш гарантовано надійний юридичний партнер

Gramma Legal – юридичне партнерство, яке надає широкий спектр послуг для фізичних та юридичних осіб. Gramma Legal успішно працює з 2012 р., виконуючи будь-яку процедуру з урахуванням можливого виникнення непередбачених ситуацій.

Gramma Legal – юридична допомога у вирішенні будь-яких питань

Звертаючись до нас, ви можете бути впевнені, що навіть складний правовий питання буде вирішено в найкоротші терміни. Про високий професіоналізм фахівців Gramma Legal свідчать численні позитивні відгуки від клієнтів.

Юридична компанія Gramma Legal пропонує наступні послуги:

• захист інтересів клієнта в суді щодо стягнення заборгованості, корпоративних і земельних спорів, банкрутства, розірвання договорів тощо;
• супровід угод і ведення переговорів;
• юридичний консалтинг і аутсорсинг.

Співробітники юридичної партнерства беруть на себе всі турботи по вирішенню ваших правових питань, починаючи від ведення переговорів з контрагентами і закінчуючи правильним заповненням документації. Клієнт регулярно інформується про виконану роботу та її результати.

Робота юридичної компанії Legal Gramma

Фахівці Gramma Legal успішно виконують завдання будь-якої складності, розробляючи для кожної справи індивідуальну стратегію. Перед початком співпраці проводиться первинне обговорення проблеми, і, якщо обидві сторони прийшли до угоди, що укладається договір. Далі фахівець займається захистом ваших інтересів до повного вирішення проблеми.

Чому варто вибирати юридичне партнерство Gramma:

• персональний підхід – ми цінуємо кожного свого клієнта, тому пропонуємо гнучкі і взаємовигідні умови співпраці;
• у компанії працюють кваліфіковані фахівці з великим досвідом роботи, систематично підвищують рівень своєї кваліфікації;
• гарантія якісного результату – завжди доводимо свою роботу до кінця, роблячи все можливе, щоб клієнт неодмінно залишився задоволений;
• абсолютна конфіденційність – гарантуємо збереження всієї отриманої інформації.

Компанія «Бізнес консультація: Вірне рішення» успішно працює на ринку юридичних послуг вже більше 11 років. Сфера діяльності - юридичний та бухгалтерський супровід фірм і підприємців, правова допомога громадянам.
З 2015 року «Бізнес консультація: Вірне рішення" є дійсним членом Удмуртської Торгово-промислової палати.
Спеціалізація: будівництво, інвестиційні проекти, нерухомість, земля, житло, держзакупівлі, ЖКГ, інтелектуальна власність, торгівля, громадське харчування, реклама.
Обслуговування ведеться на абонентській і відрядній основі професійними юристами, бухгалтерами.

Борисов Михайло Михайлович є адвокатом Санкт-Петербурзької міської колегії адвокатів Адвокатської консультації №6, почав здійснювати свою адвокатську практику з 2008 року. Індивідуальний підхід до кожного правового нагоди.

«Правовий центр Бурве» - компанія, що спеціалізується на наданні юридичної, бухгалтерської, аудиторської допомоги підприємцям від керівників мікро-бізнесу до бізнесменів вищої ланки, а також представленням інтересів юридичних осіб у суді. На сьогоднішній день ми здійснюємо комплексну підтримку бізнесу, забезпечуємо безпеку, так як юридичну і фінансову, надаємо послуги у сфері оцінки ефективності бізнес-моделі та вдосконалення інструментів ведення бізнесу наших Клієнтів.

Афамия
Санкт-Петербург , Среднеохтинский просп., 23

тел. +7 (812) 222-60-93
Актуально на 01.01.2018
Всі заявки проходять обов`язкову модерацію.
Проект INCITY.ORG.UA © 2024